Giriş Kayıt
Nevan Finegan

Nevan Finegan


Oyuncu

Nevan Finegan, Carlingford, Co. Louth, İrlanda doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Carlingford, Co. Louth, İrlanda
Diğer Bir İsmi: Nevan Finnegan
Takma İsmi: Nev' the Rev
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Oyuncu 6.6 62,687

Tristan Ve Isolde
2006 Dram Oyuncu 6.8 48,172

İrlanda Macerası
2006 Komedi Oyuncu 5.3 1,104
2005 Dram Oyuncu 8.3 642

New York Çeteleri
2002 Suç Oyuncu 7.5 361,141
2000 Komedi Oyuncu 6.3 1,478
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,317

İşte Babam
1998 Romantik Oyuncu 7.1 1,583
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018