Giriş Kayıt
Joe Finnegan

Joe Finnegan


Dublör, Oyuncu

Joe Finnegan, dublör, oyuncu.

Kıyamet (1979), Apollo 13 (1995), Küçük Prenses (1995), Kör Aşk (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Finnigan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Dublör 5.9 35,380
2011 Aile Dublör 7.0 847

Aman Tanrım
2007 Komedi Dublör 5.4 127,964

Kör Aşk
2006 Komedi Dublör 6.1 11,092

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Dublör 5.7 29,183

Aman Tanrım!
2003 Komedi Dublör 6.7 337,635

Acemi Prenses
2001 Komedi Oyuncu 6.3 112,451

Gözde Çift
2001 Komedi Dublör 5.7 51,541

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Dublör 4.9 142,096

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Dublör 6.1 57,893
1997 Aksiyon Dublör 5.5 23,459

Çatlak Profesör
1996 Komedi Dublör 5.6 98,972
1995 Macera Dublör 7.6 238,924

Ah Paris
1995 Komedi Dublör 6.4 10,353

Küçük Prenses
1995 Dram Dublör 7.7 28,679

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 Fantastik Dublör 6.5 44,908

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Dublör 5.5 16,649

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,966

Son Mohikan
1992 Aksiyon Oyuncu 7.8 132,467
1992 Komedi Dublör 7.1 3,629
1991 Dram Dublör 7.5 7,361
1991 Suç Dublör 6.5 7,264

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Dublör 6.5 27,526

Problem Çocuk
1990 Komedi Dublör 5.3 25,361

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Dublör 5.8 34,474

Yakisikli Johnny
1989 Suç Dublör 6.1 7,987
1989 Komedi Dublör 6.3 675
1989 Macera Dublör 5.8 1,633
1989 Aksiyon Dublör 5.4 2,812

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Dublör 6.0 25,640
1987 Aksiyon Dublör 7.6 209,432
1987 Bilim-Kurgu Dublör 3.9 340

Üç kabadayi
1986 Macera Dublör 6.5 61,072

Kobra
1986 Aksiyon Dublör 5.7 58,800

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Dublör 5.9 45,681
1986 Aksiyon Dublör 5.7 1,532
1986 Komedi Dublör 5.9 1,119
1986 Aksiyon Dublör 6.3 2,455

Gizli Aşık
1985 Komedi Dublör 6.6 5,689

Acar Hafiye
1985 Komedi Dublör 6.9 42,568

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Oyuncu 6.9 73,595
1982 Komedi Dublör 4.9 5,401
1981 Korku Dublör 6.3 4,343

Maskeli süvari
1981 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,587

Cennetin Kapısı
1980 Aksiyon Dublör 6.8 11,778
1980 Komedi Oyuncu 5.3 334

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Dublör 5.2 13,174

Dağ Adamı
1980 Macera Dublör 6.5 1,739

Kıyamet
1979 Dram Dublör 8.5 530,322

Gizli Kuvvet
1978 Dram Oyuncu 6.4 11,708
1974 Müzikal Dublör 6.0 2,340
1973 Aksiyon Dublör 6.5 855

Kirli Adam
1971 Aksiyon Oyuncu 7.8 128,921

Küçük Dev Adam
1970 Komedi Dublör 7.6 29,880

Sonsuz Ölüm
1969 Biyografi Dublör 8.1 182,132

Vahşi Belde
1969 Aksiyon Dublör 8.0 70,331

İyiler ve kötüler
1969 Komedi Dublör 6.2 1,006
1969 Komedi Dublör 5.6 444

Son Hücum
1968 Aksiyon Dublör 5.7 11,050

Siyah Panter
1966 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.7 2,442
1966 Aksiyon Oyuncu 7.0 338
1965 Western Oyuncu 6.1 117
1964 Komedi Oyuncu 6.3 1,701
1963 Dram Oyuncu 3.7 214
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018