Giriş Kayıt
Joe Finnegan

Joe Finnegan


Dublör, Oyuncu

Joe Finnegan, dublör, oyuncu.

Kıyamet (1979), Apollo 13 (1995), Küçük Prenses (1995), Kör Aşk (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Finnigan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Dublör 5.9 33,018
2011 Aile Dublör 6.9 474

Aman Tanrım
2007 Komedi Dublör 5.4 126,401

Kör Aşk
2006 Komedi Dublör 6.1 10,815

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Dublör 5.7 28,624

Aman Tanrım!
2003 Komedi Dublör 6.7 332,991

Acemi Prenses
2001 Komedi Oyuncu 6.3 110,374

Gözde Çift
2001 Komedi Dublör 5.7 51,020

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Dublör 4.9 140,951

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Dublör 6.1 57,482
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528

Çatlak Profesör
1996 Komedi Dublör 5.6 97,640
1995 Macera Dublör 7.6 235,234

Ah Paris
1995 Komedi Dublör 6.4 9,531

Küçük Prenses
1995 Dram Dublör 7.7 28,226

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 Fantastik Dublör 6.5 43,743

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Dublör 5.4 15,782

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,743

Son Mohikan
1992 Aksiyon Oyuncu 7.8 130,407
1992 Komedi Dublör 7.1 3,358
1991 Dram Dublör 7.5 6,554
1991 Suç Dublör 6.5 7,081

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Dublör 6.5 27,040

Problem Çocuk
1990 Komedi Dublör 5.3 25,062

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Dublör 5.8 33,574

Yakisikli Johnny
1989 Suç Dublör 6.1 7,701
1989 Komedi Dublör 6.2 588
1989 Macera Dublör 5.7 1,471
1989 Aksiyon Dublör 5.3 2,619

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Dublör 6.0 25,266
1987 Aksiyon Dublör 7.5 206,025
1987 Bilim-Kurgu Dublör 3.9 271

Üç kabadayi
1986 Macera Dublör 6.5 60,160

Kobra
1986 Aksiyon Dublör 5.7 57,811

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Dublör 5.9 45,085
1986 Aksiyon Dublör 5.6 1,357
1986 Komedi Dublör 5.8 949
1986 Aksiyon Dublör 6.3 2,177

Gizli Aşık
1985 Komedi Dublör 6.6 5,516

Acar Hafiye
1985 Komedi Dublör 6.9 41,924

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Oyuncu 6.9 72,552
1982 Komedi Dublör 4.9 5,286
1981 Korku Dublör 6.4 3,357

Maskeli süvari
1981 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,409

Cennetin Kapısı
1980 Aksiyon Dublör 6.8 11,580
1980 Komedi Oyuncu 5.2 305

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Dublör 5.2 12,640

Dağ Adamı
1980 Macera Dublör 6.4 1,531

Kıyamet
1979 Dram Dublör 8.5 522,092

Gizli Kuvvet
1978 Dram Oyuncu 6.4 11,412
1974 Müzikal Dublör 6.0 2,293
1973 Aksiyon Dublör 6.3 700

Kirli Adam
1971 Aksiyon Oyuncu 7.8 127,179

Küçük Dev Adam
1970 Komedi Dublör 7.6 29,533

Sonsuz Ölüm
1969 Biyografi Dublör 8.1 179,157

Vahşi Belde
1969 Aksiyon Dublör 8.0 69,430

İyiler ve kötüler
1969 Komedi Dublör 6.2 962
1969 Komedi Dublör 5.6 371

Son Hücum
1968 Aksiyon Dublör 5.7 10,809

Siyah Panter
1966 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.7 2,068
1965 Western Oyuncu 6.5 94
1964 Komedi Oyuncu 6.3 1,420
1963 Dram Oyuncu 3.6 186
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,979) La casa de papel (2,426) The 100 (2,096) Better Call Saul (1,618) Sharp Objects (1,483) Yellowstone (1,411) Suits (1,260) Vikings (1,253) Preacher (1,244) Westworld (1,167)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018