Giriş Kayıt
Joe Finnegan

Joe Finnegan


Dublör, Oyuncu

Joe Finnegan, dublör, oyuncu.

Kıyamet (1979), Apollo 13 (1995), Küçük Prenses (1995), Kör Aşk (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Finnigan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Dublör 5.9 35,117
2011 Aile Dublör 7.0 840

Aman Tanrım
2007 Komedi Dublör 5.4 127,282

Kör Aşk
2006 Komedi Dublör 6.1 10,993

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Dublör 5.7 28,921

Aman Tanrım!
2003 Komedi Dublör 6.7 335,548

Acemi Prenses
2001 Komedi Oyuncu 6.3 111,504

Gözde Çift
2001 Komedi Dublör 5.7 51,292

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Dublör 4.9 141,509

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Dublör 6.1 57,693
1997 Aksiyon Dublör 5.5 23,320

Çatlak Profesör
1996 Komedi Dublör 5.6 98,328
1995 Macera Dublör 7.6 237,266

Ah Paris
1995 Komedi Dublör 6.4 10,285

Küçük Prenses
1995 Dram Dublör 7.7 28,474

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 Fantastik Dublör 6.4 44,290

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Dublör 5.5 16,554

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,743

Son Mohikan
1992 Aksiyon Oyuncu 7.8 131,524
1992 Komedi Dublör 7.1 3,358
1991 Dram Dublör 7.5 7,289
1991 Suç Dublör 6.5 7,201

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Dublör 6.5 27,313

Problem Çocuk
1990 Komedi Dublör 5.3 25,208

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Dublör 5.8 34,185

Yakisikli Johnny
1989 Suç Dublör 6.1 7,928
1989 Komedi Dublör 6.3 673
1989 Macera Dublör 5.7 1,471
1989 Aksiyon Dublör 5.4 2,789

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Dublör 6.0 25,458
1987 Aksiyon Dublör 7.6 207,800
1987 Bilim-Kurgu Dublör 3.9 337

Üç kabadayi
1986 Macera Dublör 6.5 60,622

Kobra
1986 Aksiyon Dublör 5.7 58,310

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Dublör 5.9 45,377
1986 Aksiyon Dublör 5.6 1,357
1986 Komedi Dublör 5.9 1,109
1986 Aksiyon Dublör 6.3 2,446

Gizli Aşık
1985 Komedi Dublör 6.6 5,613

Acar Hafiye
1985 Komedi Dublör 6.9 42,260

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Oyuncu 6.9 73,128
1982 Komedi Dublör 4.9 5,339
1981 Korku Dublör 6.3 4,281

Maskeli süvari
1981 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,573

Cennetin Kapısı
1980 Aksiyon Dublör 6.8 11,681
1980 Komedi Oyuncu 5.3 332

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Dublör 5.2 13,022

Dağ Adamı
1980 Macera Dublör 6.5 1,726

Kıyamet
1979 Dram Dublör 8.5 526,196

Gizli Kuvvet
1978 Dram Oyuncu 6.4 11,598
1974 Müzikal Dublör 6.0 2,293
1973 Aksiyon Dublör 6.4 848

Kirli Adam
1971 Aksiyon Oyuncu 7.8 128,134

Küçük Dev Adam
1970 Komedi Dublör 7.6 29,701

Sonsuz Ölüm
1969 Biyografi Dublör 8.1 180,709

Vahşi Belde
1969 Aksiyon Dublör 8.0 69,897

İyiler ve kötüler
1969 Komedi Dublör 6.2 994
1969 Komedi Dublör 5.6 371

Son Hücum
1968 Aksiyon Dublör 5.7 10,980

Siyah Panter
1966 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.7 2,412
1966 Aksiyon Oyuncu 7.1 333
1965 Western Oyuncu 6.1 116
1964 Komedi Oyuncu 6.3 1,688
1963 Dram Oyuncu 3.7 213
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018