Giriş Kayıt
Joseph Patrick Finn

Joseph Patrick Finn


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Joseph Patrick Finn, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, oyuncu.

3000 Miles to Graceland (2001), Trixie (2000), Killer Instinct (2005), (2014) The Flash (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: J. P. Finn | J.P. Finn | J.P Finn | J.P.Finn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yapımcı 7.9 262,842

Ok
2012 Aksiyon Yapımcı 7.7 368,034
2010 Dram Yapımcı 7.6 12,962

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Oyuncu 5.9 84,446
2007 Aksiyon Yapımcı 8.3 4,388

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı 7.8 22,107
2005 Suç Yapımcı 7.3 555
2001 Aksiyon Yapımcı 5.9 41,104
2000 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 1,359

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Oyuncu
8.7 178,581

21. Cadde
1987 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 9,671
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 735
1984 Komedi 0 6.3 492
1983 Macera Yönetmen Asistanı 6.2 584
1981 Aksiyon Taşıma Bölümü 3.4 186
1981 Macera Taşıma Bölümü 5.2 103
Dizi Altyazıları
Arrow (3,779) Vikings (2,486) The Flash (1,765) Supergirl (1,360) Doctor Who (1,013) Counterpart (866) La Casa de Papel (807) Supernatural (748) Friends (721) The Big Bang Theory (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018