Giriş Kayıt
David Findlay

David Findlay


Müzisyen

David Findlay, müzisyen.

Avalanche Sharks (2014), Nightmare Nurse (2016), The Bad Twin (2016), Merry Ex-Mas (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Müzik 5.5 9
2022 Gerilim Müzik 6.5 53
2022 Aksiyon Müzik    
2021 Gerilim Müzik    
2021 Romantik Müzik    
2020 Müzik 5.1 34
2019 Gerilim Müzik 5.0 47
2019 Gerilim Müzik 5.0 131
2018 Suç Müzik 4.7 171
2018 Gerilim Müzik 4.9 326
2018 Dram Müzik 4.6 174
2018 Gerilim Müzik 4.5 105
2017 Suç Müzik 5.2 158
2017 Korku Müzik 3.5 216
2017 Bilim-Kurgu Müzik 3.9 143
2017 Dram Müzik 3.0 97
2016 Gerilim Müzik 5.2 573
2016 Gerilim Müzik 3.8 287
2016 Suç Müzik 4.6 875
2016 Gerilim Müzik 4.8 470
2016 Gerilim Müzik 4.9 182
2016 Gerilim Müzik 5.1 497
2015 Dram Müzik 5.6 474
2015 Dram Müzik 4.9 233
2015 Aksiyon Müzik 2.5 648
2015 Dram Müzik 4.9 314
2015 Gerilim Müzik 4.6 329
2015 Dram Müzik 7.1 91
2014 Komedi Müzik 4.4 571
2014 Aksiyon Müzik 3.8 590
2014 Dram Müzik 4.5 151
2014 Biyografi Müzik 5.3 271
2014 Aksiyon Müzik 2.3 2,364
2006 Gerilim Müzik 4.2 527
2002 Gerilim Müzik 3.6 316
1999 Gerilim Müzik 4.8 330
- Dram Müzik 4.1 106
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022