Giriş Kayıt
Marylou Filion

Marylou Filion


Kostümcü

Marylou Filion, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Daire 1303
2012 Korku Kostüm Bölümü 2.6 4,626

X Kişi
2005 Komedi Kostüm Bölümü 5.1 1,810
2002 Gerilim Kostüm Bölümü    

Hırsızlar Çetesi
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 754
2000 Gerilim Kostüm Bölümü 4.5 190
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018