Giriş Kayıt
Ron Filbert

Ron Filbert


Ron Filbert,

Yaralı Yüz (1983), Tuhaf Bilim (1985), Dragnet (1987), (1980) Cazcı Kardeşler (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Balık Tutma
1988 Komedi Çeşitli 6.6 33,638
1987 Komedi Çeşitli 5.9 27,607

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Çeşitli 6.6 69,160

Yaralı Yüz
1983 Suç Çeşitli 8.3 634,448

Cazcı Kardeşler
1980 Aksiyon Çeşitli 7.9 161,777
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,287) Shameless (2,031) Fear the Walking Dead (1,713) Suits (1,483) Castle Rock (1,366) La Casa de Papel (1,235) Bodyguard (1,224) Mayans M.C. (1,083) The 100 (1,052) Vikings (826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018