Giriş Kayıt
Václav Filacek

Václav Filacek


Kameraman, Görsel Efekt, Özel Efekt

Václav Filacek, kameraman, görsel efekt, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Kameraman 5.7 72
2012 Dram Kameraman 5.3 6
2009 Gerilim Kameraman 6.4 80
2008 Dram Kameraman 6.2 535
2006 Aksiyon Kameraman 4.4 14
2004 Korku Kameraman 3.4 348
2004 Komedi Kameraman 5.1 429

Cehennem Dağı
1998 Aksiyon Özel Efekt
Kameraman
3.8 198
1998 Bilim-Kurgu Kameraman
Görsel Efekt
3.7 176
1997 Bilim-Kurgu Görsel Efekt
Kameraman
4.2 215
1995 Aksiyon Kameraman 4.4 226
Film Altyazıları
Venom (3,065) A Simple Favor (2,761) First Man (1,982) Roma (1,503) Between Worlds (1,271) Lukas (1,013) The Predator (1,006) Sky Hunter (864) Mowgli (792) Goosebumps 2: Haunted Halloween (715)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,955) Vikings (2,876) The Flash (1,891) Supergirl (1,651) Supernatural (1,396) Counterpart (1,112) La Casa de Papel (864) Friends (717) The Big Bang Theory (707) Doctor Who (677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018