Giriş Kayıt
Walter Fiklocki

Walter Fiklocki


Sesler

Walter Fiklocki, sesler.

Çöl Çiçeği (2009), The Devil's Violinist (2013), Kommissar Rex (2004), (2001) Bride of the Wind (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Sesler 5.3 43
2013 Biyografi Sesler 6.1 2,829

Çöl Çiçeği
2009 Biyografi Sesler 7.4 10,761
2008 Aile Sesler 3.8 180
2006 Biyografi Sesler 6.2 326
2005 Suç Sesler 5.3 171
2004 Suç Sesler 7.2 4,338
2001 Biyografi Sesler 5.7 560
1990 Belgesel Sesler 7.6 122
1990 Sesler 7.6 72
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018