Giriş Kayıt
Walter Fiklocki

Walter Fiklocki


Sesler

Walter Fiklocki, sesler.

Çöl Çiçeği (2009), The Devil's Violinist (2013), Kommissar Rex (2004), (2001) Bride of the Wind (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Sesler 5.3 43
2013 Biyografi Sesler 6.1 2,875

Çöl Çiçeği
2009 Biyografi Sesler 7.4 10,891
2008 Aile Sesler 3.8 180
2006 Biyografi Sesler 6.3 332
2005 Suç Sesler 5.3 177
2004 Suç Sesler 7.2 4,403
2001 Biyografi Sesler 5.7 566
1990 Belgesel Sesler 7.6 123
1990 Sesler 7.6 73
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019