Giriş Kayıt
Sandi Figueroa

Sandi Figueroa


Kostümcü

Sandi Figueroa, kostümcü.

Hababam Rock (2003), Telefon Kulübesi (2002), Kızıl Ejder (2002), Hayallerin Peşinde (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Bölümü 5.7 2,026

Yalanlar Büyücüsü
2017 Biyografi Kostüm Bölümü 6.8 17,529
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 5,129

Gizli Güzellik
2016 Dram Kostüm Bölümü 6.8 73,728

Kuralsız
2015 Macera Kostüm Bölümü 6.2 193,185

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 58,086

Küçük Karmaşa
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.5 17,367

Uyumsuz
2014 Macera Kostüm Bölümü 6.7 390,710

Kış Masalı
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.2 48,091

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Kostüm Bölümü 6.9 37,936

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Kostüm Bölümü 7.3 537,921

Acı Reçete
2013 Suç Kostüm Bölümü 7.1 165,561

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 263,086

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 299,804

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 122,847
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.7 17,013

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 Dram Kostüm Bölümü 6.2 92,015

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 49,222

Morganlar Nerede?
2009 Komedi Kostüm Bölümü 4.8 33,548

Diğer Kadın
2009 Dram Kostüm Bölümü 6.4 17,414

Kazara Koca
2008 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 21,619

Okuyucu
2008 Dram Kostüm Bölümü 7.6 213,609

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Kostüm Bölümü 7.3 173,444

Zafer ve Gurur
2008 Suç Kostüm Bölümü 6.7 56,569

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 79,620
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 16,868

Ölümcül Oyunlar
2007 Suç Kostüm Bölümü 6.5 81,337

Şöhret
2006 Biyografi Kostüm Bölümü 5.5 4,421

Tutku Oyunları
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.5 99,360

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Kostüm Bölümü 6.2 22,407

Gitme
2005 Dram Kostüm Bölümü 6.9 69,043

Carlito'nun Yolu: Gücün Yükselişi
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.0 4,118

Kirli Dans 2
2004 Romantik Kostüm Bölümü 6.0 24,699

Hababam Rock
2003 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 237,705
2003 Komedi Kostüm Bölümü 2.8 4,827

Telefon Kulübesi
2002 Suç Kostüm Bölümü 7.1 232,052

25. Saat
2002 Suç Kostüm Bölümü 7.7 160,875

Kızıl Ejder
2002 Suç Kostüm Bölümü 7.2 226,900

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 36,836

Zırtapoz
2001 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 226,350

15 Dakika
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 45,917

Korkusuz
2000 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 64,066
2000 Komedi Kostüm Bölümü 7.6 6,137

Kusursuz
1999 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 16,235

Anlat Bakalım
1999 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 135,700

Tutku Ağı
1998 Suç Kostüm Bölümü 7.3 132,714

Oyunun Galibi
1998 Dram Kostüm Bölümü 6.9 40,212
1997 Dram Kostüm Bölümü 7.3 64,569
1997 Komedi Kostüm Bölümü 4.4 4,459

Aşk Meleği
1996 Komedi Kostüm Bölümü 5.5 9,990

6 Numaralı Kız
1996 Komedi Kostüm Bölümü 5.1 5,438

Para Treni
1995 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 35,681

Başımıza Gelenler
1995 Komedi Kostüm Bölümü 7.5 14,573

Köşe Başındakiler
1995 Dram Kostüm Bölümü 6.9 18,540
Film Altyazıları
Venom (3,363) A Simple Favor (2,949) First Man (2,160) Roma (2,154) Between Worlds (1,379) Lukas (1,229) The House with a Clock in Its Walls (1,182) The Predator (1,101) Sky Hunter (915) Mowgli (864)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,170) Arrow (3,136) The Flash (2,127) Supernatural (2,115) Supergirl (1,705) Counterpart (1,134) La Casa de Papel (928) Friends (783) The Big Bang Theory (749) Doctor Who (725)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018