Giriş Kayıt
Sandi Figueroa

Sandi Figueroa


Kostümcü

Sandi Figueroa, kostümcü.

Hababam Rock (2003), Telefon Kulübesi (2002), Kızıl Ejder (2002), Hayallerin Peşinde (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Bölümü 5.7 1,779

Yalanlar Büyücüsü
2017 Biyografi Kostüm Bölümü 6.9 12,543
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 5,068

Gizli Güzellik
2016 Dram Kostüm Bölümü 6.8 72,264

Kuralsız
2015 Macera Kostüm Bölümü 6.2 191,452

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 57,462

Küçük Karmaşa
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.5 17,150

Uyumsuz
2014 Macera Kostüm Bölümü 6.7 388,323

Kış Masalı
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.2 47,718

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Kostüm Bölümü 6.9 37,611

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Kostüm Bölümü 7.3 533,614

Acı Reçete
2013 Suç Kostüm Bölümü 7.1 164,588

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 261,525

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 297,187

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 121,979
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.7 15,238

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 Dram Kostüm Bölümü 6.2 91,603

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 48,984

Morganlar Nerede?
2009 Komedi Kostüm Bölümü 4.8 33,209

Diğer Kadın
2009 Dram Kostüm Bölümü 6.4 17,254

Kazara Koca
2008 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 21,381

Okuyucu
2008 Dram Kostüm Bölümü 7.6 212,301

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Kostüm Bölümü 7.3 171,990

Zafer ve Gurur
2008 Suç Kostüm Bölümü 6.7 56,303

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 79,210
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 16,740

Ölümcül Oyunlar
2007 Suç Kostüm Bölümü 6.5 80,648

Şöhret
2006 Biyografi Kostüm Bölümü 5.4 4,130

Tutku Oyunları
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.5 98,994

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Kostüm Bölümü 6.2 22,063

Gitme
2005 Dram Kostüm Bölümü 6.9 68,638

Carlito'nun Yolu: Gücün Yükselişi
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.9 3,897

Kirli Dans 2
2004 Romantik Kostüm Bölümü 6.0 24,554

Hababam Rock
2003 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 235,883
2003 Komedi Kostüm Bölümü 2.8 4,549

Telefon Kulübesi
2002 Suç Kostüm Bölümü 7.1 230,706

25. Saat
2002 Suç Kostüm Bölümü 7.7 160,326

Kızıl Ejder
2002 Suç Kostüm Bölümü 7.2 225,469

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 34,934

Zırtapoz
2001 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 225,037

15 Dakika
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 45,421

Korkusuz
2000 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 63,742
2000 Komedi Kostüm Bölümü 7.6 6,071

Kusursuz
1999 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 16,073

Anlat Bakalım
1999 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 135,035

Tutku Ağı
1998 Suç Kostüm Bölümü 7.3 132,204

Oyunun Galibi
1998 Dram Kostüm Bölümü 6.9 39,908
1997 Dram Kostüm Bölümü 7.3 64,117
1997 Komedi Kostüm Bölümü 4.4 4,339

Aşk Meleği
1996 Komedi Kostüm Bölümü 5.5 9,295

6 Numaralı Kız
1996 Komedi Kostüm Bölümü 5.0 5,168

Para Treni
1995 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 35,223

Başımıza Gelenler
1995 Komedi Kostüm Bölümü 7.6 12,884

Köşe Başındakiler
1995 Dram Kostüm Bölümü 6.9 17,507
Film Altyazıları
Apostle (3,465) Ant-Man and the Wasp (3,375) The Meg (2,655) Destination Wedding (1,118) UFO (1,081) 22 July (1,069) Deadpool 2 (1,042) The Spy Who Dumped Me (1,015) Skyscraper (860) The Equalizer 2 (728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018