Giriş Kayıt
Patrick Figueroa

Patrick Figueroa


Kameraman

Patrick Figueroa, kameraman.

Robot Adam (1999), Class Action (1991), (2007) Şıpsevdi (2007), (2005) Rent (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Kameraman 7.6 316,737

Şıpsevdi
2007 Komedi Kameraman 5.8 78,562

Umudunu Kaybetme
2006 Biyografi Kameraman 8.0 391,515

Umut Mevsimi
2005 Dram Kameraman 5.5 6,359
2005 Dram Kameraman 7.0 45,347

Girdap
2004 Suç Kameraman 5.2 18,677

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Kameraman 7.0 24,394

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Kameraman 7.2 465,272

Büyük Günahlar
2002 Suç Kameraman 6.3 34,624

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Kameraman 5.4 14,863

Robot Adam
1999 Dram Kameraman 6.9 99,418

Senli Benli
1998 Komedi Kameraman 5.8 9,407

Abbottlar
1997 Dram Kameraman 6.4 10,420

Kopya Cinayetler
1995 Suç Kameraman 6.6 47,947
1995 Aksiyon Kameraman 5.2 10,332
1994 Komedi Kameraman 6.1 25,480
1991 Dram Kameraman 6.4 5,964
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018