Giriş Kayıt
Héctor R. Figueroa

Héctor R. Figueroa (79)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Héctor R. Figueroa, 04 Ocak 1934 doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman.

Acil Servis (1994), Night Court (1984), The Greatest American Hero (1981), Cagney & Lacey (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Héctor R. Figueroa, 26 Aralık 2012 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Ocak 1934
Ölüm Tarihi: 26 Aralık 2012
Diğer Bir İsmi: Hector R. Figueroa | Hector Figueroa | Héctor Figu
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Acil Servis
1994 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.7 45,650
1989 55 Komedi Kameraman 6.0 6,506
1984 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.7 8,928
1981 Suç Görüntü Yönetmeni 6.8 2,734
1981 Macera Görüntü Yönetmeni 7.4 3,804
1981 47 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 193
1980 46 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.2 130

Şöhret Yolunda
1976 42 Biyografi Kameraman 7.3 4,256
1975 41 Komedi Kameraman 5.7 2,056
1975 41 Biyografi Kameraman 5.7 2,371
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019