Giriş Kayıt
Mike Fields

Mike Fields


Makyaj, Yapımcı, Sanat Bölümü

Mike Fields, makyaj, yapımcı, sanat bölümü.

Son Durak (2000), Lanetli Ev (2009), Ölümden Daha Soğuk (2007), Korkunun Ustaları (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Fields | Mike 'Don't Blame Me' Fields
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 6.0 93,141
2016 Aksiyon Makyaj 5.4 609

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Makyaj 7.1 210,962
2016 Aksiyon Makyaj 8.0 827,322
2016 Korku Makyaj 2.5 561
2015 Komedi Makyaj 5.8 1,687
2015 Dram Makyaj 7.0 101,196
2014 Korku Makyaj 4.4 284

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Makyaj 6.6 397,277

Dehşet Kapanı
2012 Korku Makyaj
Çeşitli
7.0 340,466
2011 Aksiyon Yapımcı
Makyaj
3.2 597

Kana Susadım
2009 Komedi Makyaj
Çeşitli
5.2 106,759
2009 Komedi Makyaj 3.6 11,514
2009 Aksiyon Makyaj 4.1 445

Lanetli Ev
2009 Dram Makyaj 5.9 56,649

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Makyaj 6.5 180,302

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
4.7 109,798

Ölümden Daha Soğuk
2007 Dram Makyaj 5.9 20,725

Kara Kedi
2007 Korku Makyaj 6.9 2,107

Dondurma
2007 Korku Makyaj 5.3 1,850

Washington'cılar
2007 Korku Makyaj 5.5 1,782

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Makyaj 6.4 2,176

Kürkler
2006 Korku Makyaj 6.5 2,917

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 180,703
2006 Komedi Makyaj 6.7 27,156

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 455,974

Sarı Saçlı Çocuk
2006 Korku Makyaj 6.5 3,079

Haeckel'in Hikayesi
2006 Korku Makyaj 6.1 2,518

Beni de Al
2006 Korku Makyaj 6.4 2,992

Hasta Kız
2006 Korku Makyaj 6.4 3,365

Aile
2006 Korku Makyaj 7.2 2,785

Yaşam Hakkı
2006 Korku Makyaj 5.6 2,941

Lanetli Şey
2006 Korku Makyaj 5.3 2,138

Merdivenlerdeki Valeire
2006 Korku Makyaj 5.8 1,718

Sesler
2006 Korku Makyaj 6.2 1,913

V Kelimesi
2006 Korku Makyaj 5.1 1,816

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Makyaj 5.7 298,133

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Makyaj 4.5 1,584
2005 Gerilim Makyaj 3.1 992

Korkunun Ustaları
2005 Korku Makyaj 7.6 10,620

Çikolata
2005 Korku Makyaj 5.1 2,763

Ölünün Dansı
2005 Korku Makyaj 5.1 3,786

Geyik Kadın
2005 Korku Makyaj 6.4 3,589

Cadı Evindeki Rüyalar
2005 Korku Makyaj 6.5 4,484

Eve Dönüş
2005 Korku Makyaj 6.1 3,789

Jenifer
2005 Korku Makyaj 6.4 5,426

Ölüm Yolu
2004 Korku Makyaj 5.2 8,625
2004 Aksiyon Makyaj 3.8 1,473

Hastanedeki Sır
2004 Dram Makyaj 6.8 6,790

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Makyaj 5.5 128,589
2003 Komedi Makyaj 7.0 192,040

Noel Baba 2
2002 Komedi Makyaj 5.6 45,192

Günaha Tapanlar
2002 Fantastik Makyaj 4.1 911
2002 Korku Makyaj 2.2 1,709
2001 Suç Makyaj 4.2 6,223

Katil
2001 Aksiyon Makyaj 5.4 12,931

13 Hayalet
2001 Korku Makyaj 5.6 74,270

Yeni Hayat
2000 Macera Sanat Bölümü 7.8 475,416

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Makyaj 5.9 111,031

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Makyaj 6.2 215,742

Son Durak
2000 Korku Makyaj 6.7 212,332
1999 Korku Makyaj 7.0 1,462
1998 Aksiyon Makyaj 3.7 2,405
1997 Dram Makyaj 5.9 120

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Makyaj 8.4 77,971
1996 Macera Makyaj 6.4 8,330
1996 Suç Makyaj 8.0 9,148
1995 Bilim-Kurgu Makyaj 7.4 15,098
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019