Giriş Kayıt
Jesse Fields

Jesse Fields


Kostümcü

Jesse Fields, kostümcü.

Drakula (1992), Pump Up the Volume (1990), Return to Mayberry (1986), Mobsters (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Drakula
1992 Korku Kostüm Bölümü 7.5 168,915
1991 Suç Kostüm Bölümü 5.9 7,649
1990 Dram Kostüm Bölümü 7.2 23,877
1986 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 645

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Kostüm Bölümü 7.3 6,171
Dizi Altyazıları
Vikings (6,651) Supernatural (2,020) Titans (1,663) Outlander (1,464) The Big Bang Theory (1,287) Friends (1,000) The Flash (921) La Casa de Papel (845) Arrow (820) Black Mirror (681)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018