Giriş Kayıt
Jesse Fields

Jesse Fields


Kostümcü

Jesse Fields, kostümcü.

Drakula (1992), Pump Up the Volume (1990), Mobsters (1991), (1982) Dedektiflik Bürosu (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Drakula
1992 Korku Kostüm Bölümü 7.5 165,600
1991 Suç Kostüm Bölümü 5.9 7,149
1990 Dram Kostüm Bölümü 7.2 23,588
1986 Komedi Kostüm Bölümü    

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Kostüm Bölümü 7.3 6,017
Dizi Altyazıları
Shameless (3,120) The Sinner (2,325) Better Call Saul (2,041) A Discovery of Witches (1,593) Bodyguard (1,548) La Casa de Papel (1,345) Castle Rock (1,334) The 100 (1,263) Suits (1,082) Fear the Walking Dead (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018