Giriş Kayıt
George Fields

George Fields


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

George Fields, müzisyen, oyuncu, müzisyen.

Ecel Köprüsü (1969), Cimarron (1960), Many Rivers to Cross (1955), Raintree County (1957) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Savaşcılar
1970 Aksiyon Müzik 7.7 40,612

Ecel Köprüsü
1969 Aksiyon Müzik 6.7 7,610

Tiffany'de Kahvaltı
1961 Komedi Oyuncu 7.7 148,382
1960 Dram Müzik 6.4 2,317
1957 Dram Müzik 6.4 3,093
1956 Dram Müzik 7.3 608
1955 Komedi Müzik 6.3 886

Dönüşü Olmayan Nehir
1954 Aksiyon Müzik 6.7 9,181

Çöl Fareleri
1953 Aksiyon Müzik 6.8 4,181
1953 Kara Film Müzik 7.1 13,020

Kazâ Kurşunu
1952 Dram Oyuncu 6.7 1,200
1952 Komedi Müzik 6.3 1,005
1951 Aksiyon Müzik 7.0 1,487
1951 Biyografi Oyuncu 6.8 140
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019