Giriş Kayıt
David Fields

David Fields


Makyaj

David Fields, makyaj.

Ejderha Dövmeli Kız (2011), Aşk Engel Tanımaz (1999), Belalı Aşk (1999), Amerikan Rüyaları (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 7.6 21,026
2016 Komedi Makyaj 7.8 6,023
2013 Komedi Makyaj 8.4 114,212
2013 Komedi Makyaj 7.7 2,633
2012 Biyografi Makyaj 6.8 66,611
2012 Komedi Makyaj 7.3 30,408

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Makyaj 7.8 373,731
2011 Suç Makyaj 7.3 3,226
2008 Dram Makyaj 5.2 1,576
2008 Dram Makyaj 7.9 215,456
2008 Suç Makyaj 8.1 147,091

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi Makyaj 5.5 23,074
2006 Dram Makyaj 7.6 18,763
2002 Suç Makyaj 6.9 16,217

Belalı Aşk
1999 Komedi Makyaj 5.8 32,155

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Makyaj 7.1 233,842
1999 Dram Makyaj 5.0 4,891
1999 Dram Makyaj 7.0 4,966
1998 Aksiyon Makyaj 8.9 7,138
1997 Dram Makyaj    
1997 Animasyon Makyaj 6.0 1,871
1997 Komedi Makyaj    

Tuhaf İlişkiler
1996 Suç Makyaj 7.4 45,568

Uç Noktalar
1996 Suç Makyaj 6.1 14,225

Marilyn Ve Ben
1996 Biyografi Makyaj 6.1 2,204

Lanetli Cüce 3
1995 Komedi Makyaj 4.9 5,067
1995 Komedi Makyaj 4.0 6,292
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018