Giriş Kayıt
Bea Fiedler

Bea Fiedler (61)


Oyuncu

Bea Fiedler, 28 Haziran 1957 Witten, Almanya doğumlu oyuncu.

Myriam (1982) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1957
Doğum Yeri: Witten, Almanya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 28 Komedi Oyuncu 4.5 686
1985 28 Aksiyon Oyuncu 4.3 265
1984 27 Komedi Oyuncu 5.4 818
1983 26 Komedi Oyuncu 3.9 84
1983 26 Komedi Oyuncu 5.4 1,022
1978 21 Komedi Oyuncu 4.4 150
1978 21 Komedi Oyuncu 4.6 75
1978 21 Suç Oyuncu 4.3 176
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,276) A Star Is Born (3,630) Suspiria (3,000) Ashes in the Snow (2,749) Keepers (2,114) First Man (1,574) Museo (1,083) Venom (1,068) Replicas (1,011) Der Hauptmann (1,009)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,404) Vikings (4,439) The Big Bang Theory (1,651) Black Mirror (1,376) Outlander (1,112) The Flash (981) The Blacklist (979) Peaky Blinders (962) La casa de papel (926) Friends (856)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019