Giriş Kayıt
Andy Fickman

Andy Fickman


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Andrew J. Fickman, yönetmen, yapımcı, oyuncu.

Seksi Futbolcu (2006), Anaconda (1997), Oyun Bozan (2007), Sihirli Dağ (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew J. Fickman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.1 881
2016 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.7 7,303
2015 Aksiyon Yapımcı 6.3 38,595

Sakar Koruma 2
2015 Aksiyon Yönetmen 4.4 29,590
2013 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.3 5,307

Evde Curcuna
2012 Komedi Yönetmen 6.1 23,260
2012 Komedi Oyuncu
Yapımcı
4.8 66
2012 Komedi Yapımcı 4.4 1,304

Yine mi Sen?
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.8 45,437

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Yönetmen 5.7 49,490

Oyun Bozan
2007 Komedi Yönetmen 6.2 51,352

Seksi Futbolcu
2006 Komedi Yönetmen 6.4 132,702
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 243
2005 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.1 5,767
2004 Komedi Yönetmen
Senarist
4.8 4,145
1997 Macera Yapımcı 4.7 84,478

Hokus Pokus
1993 Komedi Çeşitli 6.8 74,804

Sen Başkasın
1991 Komedi Çeşitli 5.4 3,135

Aşka Dair
1990 Komedi Çeşitli 5.0 1,133
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,958) Supernatural (4,693) The Big Bang Theory (3,617) Shameless (2,955) The Flash (2,654) Better Call Saul (2,143) A Discovery of Witches (2,104) Titans (1,783) La Casa de Papel (1,306) Doctor Who (1,174)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018