Giriş Kayıt
Andy Fickman

Andy Fickman


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Andrew J. Fickman, yönetmen, yapımcı, oyuncu.

Seksi Futbolcu (2006), Anaconda (1997), Oyun Bozan (2007), Sihirli Dağ (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew J. Fickman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yönetmen    
2018 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.1 952
2016 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.7 7,495
2015 Aksiyon Yapımcı 6.3 39,359

Sakar Koruma 2
2015 Aksiyon Yönetmen 4.4 30,069
2013 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.3 5,435

Evde Curcuna
2012 Komedi Yönetmen 6.1 23,475
2012 Komedi Oyuncu
Yapımcı
4.9 68
2012 Komedi Yapımcı 4.5 1,316

Yine mi Sen?
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.8 45,974

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Yönetmen 5.7 50,084

Oyun Bozan
2007 Komedi Yönetmen 6.2 52,305

Seksi Futbolcu
2006 Komedi Yönetmen 6.4 134,358
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247
2005 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.1 5,828
2004 Komedi Yönetmen
Senarist
4.8 4,182
1997 Macera Yapımcı 4.7 85,546

Hokus Pokus
1993 Komedi Çeşitli 6.8 79,001

Sen Başkasın
1991 Komedi Çeşitli 5.4 3,183

Aşka Dair
1990 Komedi Çeşitli 5.0 1,154
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019