Giriş Kayıt
Louis Ferreira

Louis Ferreira (57)


Oyuncu

Luís Ferreira, 20 Şubat 1966 Terceira, Açores, Portekiz doğumlu oyuncu.

Yıldız Geçidi: Evren (2009), The Andromeda Strain (2008), Motive (2013), Dehşet Gecesi 2 (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Luís Ferreira
Doğum Tarihi: 20 Şubat 1966
Doğum Yeri: Terceira, Açores, Portekiz
Diğer Bir İsmi: Louis Ferriera | Justin Lewis | Justin Louis
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu 6.5 3,008
2018 Dram Oyuncu 4.2 266
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 25,058

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.5 509,753
2016 Belgesel Oyuncu 8.0 3,508
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.8 4,435
2015 49 Aksiyon Oyuncu 5.2 5,737
2015 Dram Oyuncu 7.1 221

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Oyuncu 7.9 103,086
2015 Dram Oyuncu 6.3 588
2013 Dram Oyuncu 8.1 109,792
2013 Suç Oyuncu 7.4 5,674
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,686
2012 Dram Oyuncu 7.3 2,867
2010 Suç Oyuncu 7.7 17,712

Yıldız Geçidi: Evren
2009 Dram Oyuncu 7.6 51,266

Boz Bahçeler
2009 43 Biyografi Oyuncu 7.4 10,668

Testere 5
2008 42 Korku Oyuncu 5.8 127,114
2008 42 Komedi Oyuncu 5.5 1,506
2008 Dram Oyuncu 6.1 14,329
2008 Suç Oyuncu 9.5 1,916,906
2007 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,542

Testere 4
2007 41 Korku Oyuncu 5.9 153,207

Tetikçi
2007 41 Aksiyon Oyuncu 7.1 338,050

Lanetli Bataklık
2006 40 Korku Oyuncu 4.8 3,263

Lazarus Çocuğu
2005 39 Dram Oyuncu 4.9 1,025

Kahraman Köpek
2004 38 Aile Oyuncu 5.6 1,344

Ölülerin Şafağı
2004 38 Aksiyon Oyuncu 7.3 259,037
2002 36 Dram Oyuncu 6.3 1,155
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 188,656
2001 35 Gerilim Oyuncu 5.7 1,980

Zirve Mücadelesi
2000 34 Dram Oyuncu 6.9 24,424
2000 34 Dram Oyuncu 6.2 766
1998 32 Dram Oyuncu 6.7 355
1996 Komedi Oyuncu 7.0 72
1995 Dram Oyuncu 7.7 12,840
1995 29 Komedi Oyuncu 5.9 1,332
1994 Dram Oyuncu 5.9 194
1993 Biyografi Oyuncu 6.5 334

Müthiş Yemek
1991 25 Dram Oyuncu 6.9 53,043
1990 24 Dram Oyuncu 6.1 2,731
1989 23 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,726

Kokteyl
1988 22 Komedi Oyuncu 5.9 87,360
1987 Korku Oyuncu 7.6 3,752

Dehşet Gecesi 2
1987 21 Komedi Oyuncu 5.7 6,637

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.2 13,191
- Kısa Metraj Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023