Giriş Kayıt
Pascale Ferradini

Pascale Ferradini


Kameraman

Pascale Ferradini, kameraman.

Sevdiğim Mevsim (1993), Erkeğim (1996), Jefferson Paris'te (1995), (1997) Tibet'te Yedi Yıl (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Kameraman 6.8 38

Kuşlar Kanatlı Uygarlık
2001 Belgesel Kameraman 8.0 11,010

Yaşama Sanatı
2001 Belgesel Kameraman 7.7 405
2000 Dram Kameraman 6.7 449

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Kameraman 7.0 109,842

Erkeğim
1996 Komedi Kameraman 6.5 1,205

Jefferson Paris'te
1995 Biyografi Kameraman 5.7 2,636
1993 Dram Kameraman 5.1 19

Sevdiğim Mevsim
1993 Dram Kameraman 7.2 1,728
Dizi Altyazıları
Vikings (3,877) Supernatural (3,872) Arrow (2,703) The Flash (2,316) La Casa de Papel (1,239) Supergirl (1,210) Counterpart (1,098) Friends (1,063) The Protector (982) Black Mirror (862)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018