Giriş Kayıt
Pascale Ferradini

Pascale Ferradini


Kameraman

Pascale Ferradini, kameraman.

Sevdiğim Mevsim (1993), Erkeğim (1996), Jefferson Paris'te (1995), (1997) Tibet'te Yedi Yıl (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Kameraman 7.1 28

Kuşlar Kanatlı Uygarlık
2001 Belgesel Kameraman 8.0 10,975

Yaşama Sanatı
2001 Belgesel Kameraman 7.7 404
2000 Dram Kameraman 6.7 447

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Kameraman 7.0 108,946

Erkeğim
1996 Komedi Kameraman 6.5 1,193

Jefferson Paris'te
1995 Biyografi Kameraman 5.7 2,614
1993 Dram Kameraman 5.1 16

Sevdiğim Mevsim
1993 Dram Kameraman 7.3 1,522
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018