Giriş Kayıt
Mike Ferra

Mike Ferra (-9)


Kameraman

Mike Ferra, 14 Temmuz 2015 doğumlu kameraman.

Meteor (1979), Dağ Adamı (1980), Halk Düşmanı (1978), Yükseklik Korkusu (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Mike Ferra, 04 Mart 2007 tarihinde (-9 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 2015
Ölüm Tarihi: 04 Mart 2007
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Gerilim Kameraman 5.1 103

Dağ Adamı
1980 Macera Kameraman 6.5 1,727
1979 Aksiyon Kameraman 5.0 5,948

Halk Düşmanı
1978 Dram Kameraman 7.1 945

Yükseklik Korkusu
1977 Komedi Kameraman 6.7 17,537
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,846) Daredevil (2,704) Shameless (2,405) The Flash (2,049) Better Call Saul (2,005) Arrow (1,620) The Big Bang Theory (1,465) La Casa de Papel (1,061) Manifest (966) Black Mirror (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018