Giriş Kayıt
Mike Ferra

Mike Ferra (-9)


Kameraman

Mike Ferra, 14 Temmuz 2015 doğumlu kameraman.

Meteor (1979), Dağ Adamı (1980), Halk Düşmanı (1978), Yükseklik Korkusu (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Mike Ferra, 04 Mart 2007 tarihinde (-9 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 2015
Ölüm Tarihi: 04 Mart 2007
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Gerilim Kameraman 5.1 112

Dağ Adamı
1980 Macera Kameraman 6.5 1,740
1979 Aksiyon Kameraman 5.0 5,993

Halk Düşmanı
1978 Dram Kameraman 7.1 976

Yükseklik Korkusu
1977 Komedi Kameraman 6.7 17,772
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,228) Venom (3,912) First Man (1,766) The Predator (1,222) Between Worlds (1,131) Mowgli (1,044) Roma (856) Sky Hunter (781) Lukas (757) Mission: Impossible - Fallout (731)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,344) Vikings (3,073) The Flash (2,171) Supergirl (1,559) Doctor Who (1,095) Supernatural (1,084) Counterpart (1,036) La Casa de Papel (929) Friends (865) The Big Bang Theory (863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018