Giriş Kayıt
Amparo Roces

Amparo Roces


Editör

Amparo Roces, editör.

El abuelo (1998), Treasure Island (1972), El espanto surge de la tumba (1973), You're the one (una historia de entonces) (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Editorial Department 7.3 663
1998 Dram Editorial Department 7.5 1,536
1993 Gerilim Editorial Department 5.4 97
1981 Komedi Editorial Department 6.0 182
1981 Suç Editorial Department 7.3 660
1974 Korku Editorial Department 6.0 577
1973 Korku Editorial Department 5.6 1,007
1972 Macera Editorial Department 6.0 963
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018