Giriş Kayıt
Sylvia Fernández

Sylvia Fernández


Makyaj

Sylvia Fernández, makyaj.

Romeo ve Juliet (1996), Frida (2002), Kutsal Kan (1989), Günah (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 6.3 168,923
2007 Dram Makyaj 4.7 254

Apokalipto
2006 Aksiyon Makyaj 7.8 263,956

Günah
2002 Dram Makyaj 6.8 11,176
2002 Biyografi Makyaj 7.4 72,004

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Makyaj 5.5 66,980

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Makyaj 5.2 4,785

Romeo ve Juliet
1996 Dram Makyaj 6.8 189,225

Şaşkın Kovboylar
1994 Macera Makyaj 4.7 4,324

Kutsal Kan
1989 Gerilim Makyaj 7.7 16,039
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018