Giriş Kayıt
Jaime Fernández

Jaime Fernández (49)


Sesler

Jaime Fernández, 26 Haziran 1969 doğumlu sesler.

Aç Gözünü (1997), Şeytanın Belkemiği (2001), Mükemmel Suç (2004), Halkımız Avanta Peşinde (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Haziran 1969
Diğer Bir İsmi: Jaime Fernandez
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bilinmeyen Numara
2015 46 Gerilim Sesler 6.6 6,797
2015 46 Gerilim Sesler 6.4 9
2015 46 Biyografi Sesler    

İnsanlığın Sonu
2015 46 Dram Sesler 5.8 14,111
2013 44 Dram Sesler 6.3 796
2013 44 Komedi Sesler 6.3 3,332
2013 44 Macera Sesler 5.5 39

Hepçiller
2013 44 Korku Sesler 5.7 690

Hazine Avcısının Maceraları 3D
2012 43 Animasyon Sesler 5.9 6,345
2012 43 Kısa Metraj 6.0 10
2012 43 Sesler 6.6 888

Dünya Dışı
2011 42 Komedi Sesler 5.8 3,141
2011 42 Sesler 4.6 39
2011 42 Komedi Sesler 6.7 3,400

Dehşet Evi
2010 41 Korku Sesler 6.4 5,999

Faydalı Hayat
2010 41 Dram Sesler 6.5 492
2010 41 Biyografi Sesler 3.0 124
2010 41 Animasyon Sesler 7.4 28
2009 40 Romantik Sesler 6.5 927

Hücre 211
2009 40 Aksiyon Sesler 7.7 57,582

Şişkolar
2009 40 Komedi Sesler 6.7 2,087

Zorbalık
2009 40 Dram Sesler 6.2 268
2009 40 Dram Sesler 7.0 213
2008 39 Kısa Metraj Sesler 6.3 139

Vahşi Zarafet
2007 38 Dram Sesler 5.9 9,738

Lolitalar Klübü
2007 38 Dram Sesler 4.5 411
2007 38 Macera Sesler 5.5 338
2007 38 Dram Sesler 6.1 182
2007 38 Sesler 5.9 300
2007 38 Komedi Sesler 6.6 1,183

Yaz yagmuru
2006 37 Dram Sesler 5.8 1,041
2006 37 Komedi Sesler 4.3 570
2006 37 Gerilim Sesler 6.1 272

Koyu Laci Siyaha Yakın
2006 37 Dram Sesler 7.3 6,770
2006 37 Komedi Sesler 4.5 90
2006 37 Dram Sesler 6.4 307
2005 36 Sesler 7.2 18

Rüzgar
2005 36 Dram Sesler 7.0 302
2005 36 Dram Sesler 5.0 65
2005 36 Komedi Sesler 6.0 456
2005 36 Suç Sesler 6.3 1,479

Mükemmel Suç
2004 35 Komedi Sesler 7.1 9,200

Kurt
2004 35 Gerilim Sesler 7.0 2,905
2004 35 Komedi Sesler 5.2 669

Dolandırıcı
2004 35 Suç Sesler 6.9 865
2004 35 Korku Sesler 6.2 204
2004 35 Komedi Sesler 7.3 3,229
2004 35 Dram Sesler 6.0 69
2003 34 Komedi Sesler 6.2 437
2003 34 Aksiyon Sesler 3.5 359
2003 34 Belgesel Sesler    
2003 34 Dram Sesler 7.1 239

Kasım
2003 34 Komedi Sesler 7.8 3,192

800 Damla Yaş
2002 33 Aksiyon Sesler 6.4 3,436

Sınırsız Kentte
2002 33 Dram Sesler 7.3 1,641
2002 33 Komedi Sesler 6.7 207
2002 33 Komedi Sesler 5.6 357
2002 33 Dram Sesler 5.3 170
2002 33 Dram Sesler 7.2 83

Every Stewardess Goes to Heaven
2002 33 Komedi Sesler 6.7 644
2002 33 Dram Sesler 7.1 747

Bunuel Ve Hz. Süleyman'ın Masası
2001 32 Macera Sesler 5.7 426
2001 32 Suç Sesler 6.7 655
2001 32 Macera Sesler 6.8 170

Şeytanın Belkemiği
2001 32 Dram Sesler 7.5 55,219
2001 32 Aksiyon Sesler 6.5 5,871

Halkımız Avanta Peşinde
2000 31 Komedi Sesler 7.4 8,167

Misket
2000 31 Dram Sesler 7.3 4,636
2000 31 Komedi Sesler 4.9 233
2000 31 Komedi Sesler 6.3 116
2000 31 Komedi Sesler 6.8 144

Goya
1999 30 Biyografi Sesler 6.7 1,424
1999 30 Komedi Sesler 5.5 389
1999 30 Dram Sesler 6.2 371
1999 30 Komedi Sesler 7.0 652
1999 30 Dram Sesler 5.0 108
1998 29 Dram Sesler 7.2 2,422

Fener
1998 29 Dram Sesler 7.1 618

Aç Gözünü
1997 28 Dram Sesler 7.8 58,227
1997 28 Aksiyon Sesler 6.3 6,557
1997 28 Dram Sesler 6.8 1,143

Kalbin Sırları
1997 28 Dram Sesler 7.3 1,384
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,565) Shameless (2,205) Fear the Walking Dead (1,870) Suits (1,699) Castle Rock (1,587) Bodyguard (1,496) La Casa de Papel (1,402) The Sinner (1,338) Mayans M.C. (1,196) The 100 (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018