Giriş Kayıt
Jaime Fernández

Jaime Fernández (49)


Sesler

Jaime Fernández, 26 Haziran 1969 doğumlu sesler.

Aç Gözünü (1997), Şeytanın Belkemiği (2001), Mükemmel Suç (2004), Halkımız Avanta Peşinde (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Haziran 1969
Diğer Bir İsmi: Jaime Fernandez
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bilinmeyen Numara
2015 46 Gerilim Sesler 6.6 7,012
2015 46 Gerilim Sesler 8.0 25
2015 46 Biyografi Sesler 4.5 17

İnsanlığın Sonu
2015 46 Dram Sesler 5.8 14,262
2013 44 Dram Sesler 6.5 1,034
2013 44 Komedi Sesler 6.3 3,787
2013 44 Macera Sesler 5.8 45

Hepçiller
2013 44 Korku Sesler 5.7 770

Hazine Avcısının Maceraları 3D
2012 43 Animasyon Sesler 5.9 6,530
2012 43 Kısa Metraj 6.4 12
2012 43 Sesler 6.6 1,079

Dünya Dışı
2011 42 Komedi Sesler 5.8 3,546
2011 42 Sesler 4.6 39
2011 42 Komedi Sesler 6.7 3,996

Dehşet Evi
2010 41 Korku Sesler 6.4 6,542

Faydalı Hayat
2010 41 Dram Sesler 6.5 536
2010 41 Biyografi Sesler 3.2 153
2010 41 Animasyon Sesler 7.0 32
2009 40 Romantik Sesler 6.5 1,020

Hücre 211
2009 40 Aksiyon Sesler 7.7 57,998

Şişkolar
2009 40 Komedi Sesler 6.7 2,416

Zorbalık
2009 40 Dram Sesler 6.2 300
2009 40 Dram Sesler 7.1 257
2008 39 Kısa Metraj Sesler 6.4 144

Vahşi Zarafet
2007 38 Dram Sesler 5.9 9,923

Lolitalar Klübü
2007 38 Dram Sesler 4.5 451
2007 38 Macera Sesler 5.5 368
2007 38 Dram Sesler 6.1 206
2007 38 Sesler 5.9 328
2007 38 Komedi Sesler 6.6 1,364

Yaz yagmuru
2006 37 Dram Sesler 5.8 1,095
2006 37 Komedi Sesler 4.3 664
2006 37 Gerilim Sesler 6.1 291

Koyu Laci Siyaha Yakın
2006 37 Dram Sesler 7.3 7,324
2006 37 Komedi Sesler 4.4 95
2006 37 Dram Sesler 6.4 354
2005 36 Sesler 7.1 19

Rüzgar
2005 36 Dram Sesler 6.9 315
2005 36 Dram Sesler 5.0 69
2005 36 Komedi Sesler 5.9 495
2005 36 Suç Sesler 6.3 1,733

Mükemmel Suç
2004 35 Komedi Sesler 7.1 10,243

Kurt
2004 35 Gerilim Sesler 7.0 3,181
2004 35 Komedi Sesler 5.2 703

Dolandırıcı
2004 35 Suç Sesler 6.9 909
2004 35 Korku Sesler 6.2 213
2004 35 Komedi Sesler 7.2 3,397
2004 35 Dram Sesler 6.0 70
2003 34 Komedi Sesler 6.2 465
2003 34 Aksiyon Sesler 3.6 381
2003 34 Belgesel Sesler 6.7 86
2003 34 Dram Sesler 7.1 276

Kasım
2003 34 Komedi Sesler 7.8 3,731

800 Damla Yaş
2002 33 Aksiyon Sesler 6.4 3,804

Sınırsız Kentte
2002 33 Dram Sesler 7.3 1,754
2002 33 Komedi Sesler 6.8 225
2002 33 Komedi Sesler 5.6 395
2002 33 Dram Sesler 5.2 175
2002 33 Dram Sesler 7.1 93

Every Stewardess Goes to Heaven
2002 33 Komedi Sesler 6.6 671
2002 33 Dram Sesler 7.1 812

Bunuel Ve Hz. Süleyman'ın Masası
2001 32 Macera Sesler 5.7 458
2001 32 Suç Sesler 6.7 720
2001 32 Macera Sesler 6.7 182

Şeytanın Belkemiği
2001 32 Dram Sesler 7.5 55,638
2001 32 Aksiyon Sesler 6.5 6,154

Halkımız Avanta Peşinde
2000 31 Komedi Sesler 7.3 9,564

Misket
2000 31 Dram Sesler 7.3 5,379
2000 31 Komedi Sesler 4.9 248
2000 31 Komedi Sesler 6.1 125
2000 31 Komedi Sesler 6.7 147

Goya
1999 30 Biyografi Sesler 6.9 1,801
1999 30 Komedi Sesler 5.7 455
1999 30 Dram Sesler 6.2 429
1999 30 Komedi Sesler 7.1 741
1999 30 Dram Sesler 4.9 113
1998 29 Dram Sesler 7.2 2,642

Fener
1998 29 Dram Sesler 7.0 656

Aç Gözünü
1997 28 Dram Sesler 7.8 58,476
1997 28 Aksiyon Sesler 6.3 7,190
1997 28 Dram Sesler 6.8 1,212

Kalbin Sırları
1997 28 Dram Sesler 7.3 1,564
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,262) Supernatural (1,929) Arrow (1,656) Titans (1,500) Outlander (1,308) Better Call Saul (1,206) La Casa de Papel (1,151) Doctor Who (940) The Last Ship (835) Kidding (821)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018