Giriş Kayıt
Jaime Fernández

Jaime Fernández (49)


Sesler

Jaime Fernández, 26 Haziran 1969 doğumlu sesler.

Aç Gözünü (1997), Şeytanın Belkemiği (2001), Mükemmel Suç (2004), Halkımız Avanta Peşinde (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Haziran 1969
Diğer Bir İsmi: Jaime Fernandez
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bilinmeyen Numara
2015 46 Gerilim Sesler 6.6 7,199
2015 46 Gerilim Sesler 8.0 25
2015 46 Biyografi Sesler 4.3 18

İnsanlığın Sonu
2015 46 Dram Sesler 5.8 14,478
2013 44 Dram Sesler 6.5 1,057
2013 44 Komedi Sesler 6.3 3,838
2013 44 Macera Sesler 5.8 45

Hepçiller
2013 44 Korku Sesler 5.7 772

Hazine Avcısının Maceraları 3D
2012 43 Animasyon Sesler 5.9 6,679
2012 43 Kısa Metraj 6.4 12
2012 43 Sesler 6.6 1,104

Dünya Dışı
2011 42 Komedi Sesler 5.8 3,596
2011 42 Sesler 4.6 39
2011 42 Komedi Sesler 6.7 4,055

Dehşet Evi
2010 41 Korku Sesler 6.4 6,611

Faydalı Hayat
2010 41 Dram Sesler 6.5 539
2010 41 Biyografi Sesler 3.1 155
2010 41 Animasyon Sesler 7.0 32
2009 40 Romantik Sesler 6.5 1,031

Hücre 211
2009 40 Aksiyon Sesler 7.7 58,529

Şişkolar
2009 40 Komedi Sesler 6.7 2,444

Zorbalık
2009 40 Dram Sesler 6.2 301
2009 40 Dram Sesler 7.1 258
2008 39 Kısa Metraj Sesler 6.4 144

Vahşi Zarafet
2007 38 Dram Sesler 5.9 9,992

Lolitalar Klübü
2007 38 Dram Sesler 4.5 454
2007 38 Macera Sesler 5.4 373
2007 38 Dram Sesler 6.1 208
2007 38 Sesler 5.9 328
2007 38 Komedi Sesler 6.6 1,376

Yaz yagmuru
2006 37 Dram Sesler 5.8 1,098
2006 37 Komedi Sesler 4.3 672
2006 37 Gerilim Sesler 6.1 292

Koyu Laci Siyaha Yakın
2006 37 Dram Sesler 7.3 7,363
2006 37 Komedi Sesler 4.4 95
2006 37 Dram Sesler 6.4 359
2005 36 Sesler 7.1 19

Rüzgar
2005 36 Dram Sesler 6.9 318
2005 36 Dram Sesler 5.0 69
2005 36 Komedi Sesler 5.9 499
2005 36 Suç Sesler 6.4 1,744

Mükemmel Suç
2004 35 Komedi Sesler 7.1 10,377

Kurt
2004 35 Gerilim Sesler 7.0 3,223
2004 35 Komedi Sesler 5.2 706

Dolandırıcı
2004 35 Suç Sesler 6.8 916
2004 35 Korku Sesler 6.2 213
2004 35 Komedi Sesler 7.2 3,419
2004 35 Dram Sesler 6.0 70
2003 34 Komedi Sesler 6.2 468
2003 34 Aksiyon Sesler 3.6 388
2003 34 Belgesel Sesler 6.7 86
2003 34 Dram Sesler 7.1 280

Kasım
2003 34 Komedi Sesler 7.8 3,798

800 Damla Yaş
2002 33 Aksiyon Sesler 6.4 3,846

Sınırsız Kentte
2002 33 Dram Sesler 7.3 1,775
2002 33 Komedi Sesler 6.8 226
2002 33 Komedi Sesler 5.6 401
2002 33 Dram Sesler 5.2 175
2002 33 Dram Sesler 7.1 93

Every Stewardess Goes to Heaven
2002 33 Komedi Sesler 6.6 676
2002 33 Dram Sesler 7.1 816

Bunuel Ve Hz. Süleyman'ın Masası
2001 32 Macera Sesler 5.7 461
2001 32 Suç Sesler 6.7 726
2001 32 Macera Sesler 6.7 182

Şeytanın Belkemiği
2001 32 Dram Sesler 7.5 56,131
2001 32 Aksiyon Sesler 6.5 6,243

Halkımız Avanta Peşinde
2000 31 Komedi Sesler 7.3 9,729

Misket
2000 31 Dram Sesler 7.3 5,437
2000 31 Komedi Sesler 4.9 248
2000 31 Komedi Sesler 6.1 125
2000 31 Komedi Sesler 6.7 147

Goya
1999 30 Biyografi Sesler 6.9 1,826
1999 30 Komedi Sesler 5.7 456
1999 30 Dram Sesler 6.2 431
1999 30 Komedi Sesler 7.1 744
1999 30 Dram Sesler 4.8 114
1998 29 Dram Sesler 7.2 2,651

Fener
1998 29 Dram Sesler 7.1 662

Aç Gözünü
1997 28 Dram Sesler 7.8 58,971
1997 28 Aksiyon Sesler 6.3 7,250
1997 28 Dram Sesler 6.8 1,216

Kalbin Sırları
1997 28 Dram Sesler 7.3 1,579
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019