Giriş Kayıt
Eduard Fernández

Eduard Fernández (54)


Oyuncu

Eduard Fernández, 25 Ağustos 1964 Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu.

Herkes Biliyor (2018), Truman (2015), Alatriste (2006), Metot (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1964
Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Eduard Fernàndez | Eduardo Fernández | Els Joglars
Burcu: Başak
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Herkes Biliyor
2018 54 Suç Oyuncu 7.0 14,164
2017 53 Komedi Oyuncu 7.0 8,832
2016 52 Dram Oyuncu 6.5 2,001
2016 52 Biyografi Oyuncu 7.0 5,351
2016 52 Komedi Oyuncu 6.3 1,081
2015 51 Dram Oyuncu 5.3 165
2015 51 Komedi Oyuncu 7.3 9,941
2015 51 Komedi Oyuncu 6.3 1,552
2014 50 Dram Oyuncu 6.5 5,166
2014 50 Dram Oyuncu 5.7 66
2014 50 Oyuncu 6.5 288
2014 50 Komedi Oyuncu 5.3 383
2013 49 Dram Oyuncu 6.6 406
2013 49 Komedi Oyuncu 6.1 871

Şanslı Sayılar
2012 48 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,425
2012 48 Komedi Oyuncu 6.5 2,664
2012 48 Dram Oyuncu 5.7 268

İçinde Yaşadığım Deri
2011 47 Gerilim Oyuncu 7.6 121,826
2010 46 Dram Oyuncu 7.5 79,732

Kara Ekmek
2010 46 Dram Oyuncu 7.0 4,118

Sineklik
2010 46 Dram Oyuncu 6.3 463
2009 45 Dram Oyuncu 5.1 101
2009 45 Gerilim Oyuncu 4.9 163
2009 45 Dram Oyuncu 7.0 467

Che
2008 44 Biyografi Oyuncu 6.9 30,389

Üçüncü Gün
2008 44 Suç Oyuncu 6.1 1,994

Fiction
2006 42 Dram Oyuncu 6.9 395
2006 42 Macera Oyuncu 6.1 11,505
2005 41 Dram Oyuncu 5.9 226

Metot
2005 41 Dram Oyuncu 7.3 9,429
2005 41 Dram Oyuncu 6.7 926
2003 39 Dram Oyuncu 6.9 999
2003 39 Dram Oyuncu 5.6 473
2002 38 Dram Oyuncu 5.8 452
2001 37 Korku Oyuncu 6.3 1,378

Sound Of The Sea
2001 37 Dram Oyuncu 6.0 1,825

Kaleci
2000 36 Dram Oyuncu 6.8 712
1999 35 Dram Oyuncu 4.8 115
1999 Oyuncu 6.0 267
1991 News Oyuncu 6.6 202
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019