Giriş Kayıt
Carlos Fernández

Carlos Fernández


Yapımcı

Carlos Fernández, yapımcı.

Makinist (2004), Rec: Ölüm Çığlığı (2007), Kayıt (2009), Ölüm Uykusu (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 6.6 189
2017 Yapımcı 7.6 878
2016 Komedi Yapımcı 7.5 3,571

Dehşet Evi
2015 Korku Yapımcı 5.2 1,906

Rec 4: Kıyamet Gecesi
2014 Aksiyon Yapımcı 5.4 13,905
2014 Komedi Yapımcı 8.0 8,835

Virüs
2013 Dram Yapımcı 5.9 7,674

Rec 3: Diriliş
2012 Korku Yapımcı 5.0 30,171
2011 Animasyon Yapımcı 4.5 480

Ölüm Uykusu
2011 Dram Yapımcı 7.2 32,635
2011 Komedi Yapımcı 8.2 1,230

İblis
2010 Korku Yapımcı 5.0 3,365

Kayıt
2009 Korku Yapımcı 6.5 62,926

Ölüm Tuzağı
2009 Aksiyon Yapımcı 3.9 2,262

Bir Kadının Seks Günlüğü
2008 Dram Yapımcı 5.8 9,417

Karantina
2008 Korku Yapımcı 6.0 64,334

Sibirya Ekspresi
2008 Suç Yapımcı 6.7 47,064
2008 Animasyon Yapımcı 3.5 212

Korkaklar
2008 Yapımcı 5.8 482

Aşk ve Keder
2008 Romantik Yapımcı 6.4 345

Rec: Ölüm Çığlığı
2007 Korku Yapımcı 7.5 150,544

Gece ve Pisiler
2007 Animasyon Yapımcı 7.4 1,833

Don Kişot
2007 Animasyon Yapımcı 4.7 1,895

Güneyin Sultanları
2007 Aksiyon Yapımcı 6.1 1,044
2007 Dram Yapımcı 4.6 269

Boystown
2007 Komedi Yapımcı 6.2 766

Sürpriz Mutluluk
2006 Komedi Yapımcı 6.7 334
2006 Dram Yapımcı 5.1 843
2006 Dram Yapımcı 5.8 1,005

İzbe
2006 Korku Yapımcı 5.6 11,935

Bebek Odası
2006 Korku Yapımcı 7.0 4,715

Ölüm Şarkısı
2006 Gizem Yapımcı 5.9 3,521
2006 Animasyon Yapımcı 5.2 643

Gölgeler Ormanı
2006 Dram Yapımcı 5.7 4,986

Kiralık
2006 Korku Yapımcı 6.3 2,466

Kırılgan
2005 Gerilim Yapımcı 6.1 14,477

Hayatın Lezzeti
2005 Komedi Yapımcı 6.8 2,445
2005 Korku Yapımcı 3.9 1,683
2005 Müzikal Yapımcı 4.9 7

Rahibe
2005 Korku Yapımcı 4.1 2,914
2005 Animasyon Yapımcı 5.7 269
2005 Yapımcı 7.5 23

Makinist
2004 Dram Yapımcı 7.7 324,383
2004 Korku Yapımcı 3.1 1,987

Kurt Adam Avı
2004 Dram Yapımcı 5.3 3,142
2003 Animasyon Yapımcı 5.6 740

Öldüren Kelimeler
2003 Suç Yapımcı 7.1 2,063

Çalınmış Ruhlar
2003 Komedi Yapımcı 5.9 9,989

Kurban
2002 Korku Yapımcı 5.6 1,020

Karanlık
2002 Korku Yapımcı 5.4 17,963
2002 Gerilim Yapımcı 4.6 108

Bunuel Ve Hz. Süleyman'ın Masası
2001 Macera Yapımcı 5.7 460
2001 Fantastik Yapımcı 6.3 14,779

Örümceğin Laneti
2001 Macera Yapımcı 3.9 2,512

Faust : Lanetlilerin Aşkı
2000 Fantastik Yapımcı 4.2 3,373
2000 Dram Yapımcı 7.3 1,147

İsimsiz
1999 Dram Yapımcı 5.9 6,654
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019