Giriş Kayıt
Carlos Fernández

Carlos Fernández


Yapımcı

Carlos Fernández, yapımcı.

Makinist (2004), Rec: Ölüm Çığlığı (2007), Kayıt (2009), Ölüm Uykusu (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 6.8 223
2017 Yapımcı 7.6 988
2016 Komedi Yapımcı 7.5 3,839

Dehşet Evi
2015 Korku Yapımcı 5.2 1,997
2015 Komedi Yapımcı 7.5 236

Rec 4: Kıyamet Gecesi
2014 Aksiyon Yapımcı 5.4 14,353
2014 Komedi Yapımcı 8.0 8,973

Virüs
2013 Dram Yapımcı 5.9 7,753

Rec 3: Diriliş
2012 Korku Yapımcı 5.0 30,809
2011 Animasyon Yapımcı 4.5 493

Ölüm Uykusu
2011 Dram Yapımcı 7.2 33,719
2011 Komedi Yapımcı 8.2 1,258

İblis
2010 Korku Yapımcı 5.0 3,395

Kayıt
2009 Korku Yapımcı 6.5 64,024

Ölüm Tuzağı
2009 Aksiyon Yapımcı 3.9 2,281

Bir Kadının Seks Günlüğü
2008 Dram Yapımcı 5.8 9,616

Karantina
2008 Korku Yapımcı 6.0 65,364

Sibirya Ekspresi
2008 Suç Yapımcı 6.7 47,862
2008 Animasyon Yapımcı 3.6 216

Korkaklar
2008 Yapımcı 5.8 490

Aşk ve Keder
2008 Romantik Yapımcı 6.5 349

Rec: Ölüm Çığlığı
2007 Korku Yapımcı 7.5 153,405

Gece ve Pisiler
2007 Animasyon Yapımcı 7.4 1,879

Don Kişot
2007 Animasyon Yapımcı 4.6 1,929

Güneyin Sultanları
2007 Aksiyon Yapımcı 6.1 1,051
2007 Dram Yapımcı 4.7 275

Boystown
2007 Komedi Yapımcı 6.2 776

Sürpriz Mutluluk
2006 Komedi Yapımcı 6.7 336
2006 Dram Yapımcı 5.1 862
2006 Dram Yapımcı 5.8 1,020

İzbe
2006 Korku Yapımcı 5.6 12,019

Bebek Odası
2006 Korku Yapımcı 7.0 4,817

Ölüm Şarkısı
2006 Gizem Yapımcı 5.8 3,590
2006 Animasyon Yapımcı 5.2 658

Gölgeler Ormanı
2006 Dram Yapımcı 5.7 5,041

Kiralık
2006 Korku Yapımcı 6.3 2,510

Kırılgan
2005 Gerilim Yapımcı 6.1 14,779

Hayatın Lezzeti
2005 Komedi Yapımcı 6.8 2,473
2005 Korku Yapımcı 3.9 1,706
2005 Müzikal Yapımcı 4.9 7

Rahibe
2005 Korku Yapımcı 4.1 3,010
2005 Animasyon Yapımcı 5.7 273
2005 Yapımcı 7.5 23

Makinist
2004 Dram Yapımcı 7.7 329,728
2004 Korku Yapımcı 3.1 2,014

Kurt Adam Avı
2004 Dram Yapımcı 5.3 3,175
2003 Animasyon Yapımcı 5.6 756

Öldüren Kelimeler
2003 Suç Yapımcı 7.1 2,105

Çalınmış Ruhlar
2003 Komedi Yapımcı 5.9 10,183

Kurban
2002 Korku Yapımcı 5.6 1,034

Karanlık
2002 Korku Yapımcı 5.4 18,092
2002 Gerilim Yapımcı 4.6 108

Bunuel Ve Hz. Süleyman'ın Masası
2001 Macera Yapımcı 5.7 463
2001 Fantastik Yapımcı 6.3 15,160

Örümceğin Laneti
2001 Macera Yapımcı 3.9 2,555

Faust : Lanetlilerin Aşkı
2000 Fantastik Yapımcı 4.2 3,442
2000 Dram Yapımcı 7.3 1,159

İsimsiz
1999 Dram Yapımcı 5.9 6,724
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,757) Game of Thrones (10,956) The 100 (3,308) Black Mirror (2,141) Warrior (2,054) Big Little Lies (1,550) Vikings (1,190) The Big Bang Theory (1,156) Jessica Jones (1,143) The Blacklist (1,081)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019