Giriş Kayıt
Ann-Marie Ferney-Tellez

Ann-Marie Ferney-Tellez


Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Ann-Marie Ferney-Tellez, sanat bölümü, yönetmen asistanı.

Melek Gözler (2001), Aşk Üçgeni (1999), Ölümün Maskesi (2000), Steal This Movie (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçülen Hayatlar
2017 Komedi Sanat Bölümü 5.7 64,550

Molly'nin Oyunu
2017 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 87,251

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 501,829
2013 Dram Sanat Bölümü 5.7 2,863
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 1,304
2008 Dram Sanat Bölümü 8.0 63
2008 Komedi Sanat Bölümü 3.8 46,696

Atlayıcı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 266,611

İhanet
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 55,078

Kaçıklar Okulu: Efsane Büyüyor
2006 Komedi Sanat Bölümü 4.8 20,921

Kuralsızlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.7 23,438
2005 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 163,387

Aşka Davet
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.1 39,683
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.7 838
2003 Dram Sanat Bölümü 6.5 150

Melek Gözler
2001 Dram Sanat Bölümü 5.6 20,950

Ölümün Maskesi
2000 Gerilim Sanat Bölümü 5.3 5,146
2000 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 2,120

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.1 17,359

Üçüncü Mucize
1999 Dram Sanat Bölümü 6.6 2,998

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Sanat Bölümü 5.4 4,730
1994 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 21,485
1992 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 1,267

Aldanış
1991 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.1 5,917
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 792

Kokteyl
1988 Komedi Çeşitli 5.9 71,231
1988 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 1,399

Tarikat
1987 Dram Çeşitli 6.1 5,346

Bebek Bakıcısının Maceraları
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 32,895

Sivrisinek Sahili
1986 Macera Çeşitli 6.6 24,181
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018