Giriş Kayıt
Sébastien Fernandez

Sébastien Fernandez


Görsel Efekt, Özel Efekt

Sébastien Fernandez, görsel efekt, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 64,525

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Görsel Efekt 8.0 342,725

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 129,345
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 526,999

Paris'te Çılgın Macera
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.7 17,846

Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda
2008 Macera Görsel Efekt 5.1 24,076

Arthur ile Minimoylar
2006 Macera Görsel Efekt 6.0 29,431
1988 Komedi Özel Efekt 4.9 1,441
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018