Giriş Kayıt
Sébastien Fernandez

Sébastien Fernandez


Görsel Efekt, Özel Efekt

Sébastien Fernandez, görsel efekt, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 79,391

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Görsel Efekt 8.0 358,029

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 133,371
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 531,095

Paris'te Çılgın Macera
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.7 17,990

Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda
2008 Macera Görsel Efekt 5.1 24,414

Arthur ile Minimoylar
2006 Macera Görsel Efekt 6.0 29,751
1988 Komedi Özel Efekt 4.9 1,459
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019