Giriş Kayıt
Stefan Fernandez

Stefan Fernandez


Kameraman

Stefan Fernandez, kameraman.

(1998) Gods and Monsters (1998), (1998) Zor Perşembe (1998), (1997) Tılsım (1997), (1999) Tılsım 2 (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Dram Kameraman 5.8 731
2000 Suç Kameraman 5.6 1,207

Tılsım 2
1999 Fantastik Kameraman 5.1 6,561

Zor Perşembe
1998 Aksiyon Kameraman 7.2 15,638
1998 Biyografi Kameraman 7.5 26,951

Tılsım
1997 Fantastik Kameraman 5.8 17,467
Dizi Altyazıları
Origin (3,115) Narcos: Mexico (2,701) The Big Bang Theory (1,915) Titans (1,907) Supernatural (1,754) Doctor Who (1,506) The Last Ship (1,243) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,061) La Casa de Papel (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018