Giriş Kayıt
Stefan Fernandez

Stefan Fernandez


Kameraman

Stefan Fernandez, kameraman.

(1998) Gods and Monsters (1998), (1998) Zor Perşembe (1998), (1997) Tılsım (1997), (1999) Tılsım 2 (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Dram Kameraman 5.8 734
2000 Suç Kameraman 5.6 1,215

Tılsım 2
1999 Fantastik Kameraman 5.1 6,629

Zor Perşembe
1998 Aksiyon Kameraman 7.2 15,801
1998 Biyografi Kameraman 7.5 27,094

Tılsım
1997 Fantastik Kameraman 5.8 17,603
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019