Giriş Kayıt
Ric Fernandez

Ric Fernandez


Sanat Bölümü

Ric Fernandez, sanat bölümü.

Dark Matter (2015), Strike! (1998), The Firm (2012), A Raisin in the Sun (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Sanat Bölümü 7.5 34,564
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 4,939
2010 Müzikal Sanat Bölümü 4.5 602
2010 Dram Sanat Bölümü 7.7 26,324
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.7 22,091
2008 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,651

Testere 4
2007 Korku Sanat Bölümü 5.9 128,768

Testere 2
2005 Korku Sanat Bölümü 6.6 214,365

Harold ve Kumar
2004 Macera Sanat Bölümü 7.1 170,201
2003 Dram Sanat Bölümü 4.8 841

Amerikan Sapığı
2000 Suç Sanat Bölümü 7.6 420,499
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.0 1,243
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.7 6,146
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019