Giriş Kayıt
Ric Fernandez

Ric Fernandez


Sanat Bölümü

Ric Fernandez, sanat bölümü.

Dark Matter (2015), Strike! (1998), The Firm (2012), A Raisin in the Sun (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Sanat Bölümü 7.5 34,144
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 4,911
2010 Müzikal Sanat Bölümü 4.5 599
2010 Dram Sanat Bölümü 7.7 26,096
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.7 21,979
2008 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,647

Testere 4
2007 Korku Sanat Bölümü 5.9 127,805

Testere 2
2005 Korku Sanat Bölümü 6.6 212,932

Harold ve Kumar
2004 Macera Sanat Bölümü 7.1 169,169
2003 Dram Sanat Bölümü 4.7 839

Amerikan Sapığı
2000 Suç Sanat Bölümü 7.6 416,497
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.0 1,240
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.7 6,089
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,616) Narcos: Mexico (3,559) The Big Bang Theory (2,822) Arrow (1,867) Origin (1,354) Better Call Saul (1,212) The Last Ship (1,107) La Casa de Papel (1,098) Doctor Who (1,053) Legends of Tomorrow (1,004)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018