Giriş Kayıt
Olivier Fernandez

Olivier Fernandez


Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü, Oyuncu

Olivier Fernandez, yönetmen asistanı, sanat bölümü, oyuncu.

İsimsiz Romantik (2010), Elle s'en va (2013), Kaçış (2002), Şahane Bir Çift (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Sanat Bölümü 6.8 31
2013 Komedi 0 6.4 1,987
2011 Dram 0 5.9 331

İsimsiz Romantik
2010 Komedi 0 6.9 9,756

Yolun Sonu
2009 Dram 0 6.7 435
2007 Dram Yönetmen Asistanı
0
6.7 782
2005 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 199

Yaşamdan Sonra
2002 Suç Yönetmen Asistanı
0
7.1 820

Şahane Bir Çift
2002 Komedi Yönetmen Asistanı
0
6.5 997

Kaçış
2002 Gerilim Yönetmen Asistanı
0
7.0 1,102
1996 Dram Oyuncu 5.4 472
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019