Giriş Kayıt
Horacio Fernandez

Horacio Fernandez


Özel Efekt, Kostümcü

Horacio Fernandez, Özel efekt, kostümcü.

Diğer Bir İsmi: Horatio Fernandez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 664,473

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.9 40,047

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.6 430,588

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.7 50,537

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Özel Efekt 4.7 108,237

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.7 200,314
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.3 169,037

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Özel Efekt 7.2 249,371
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019