Giriş Kayıt
Mitchell Ferm

Mitchell Ferm


Görsel Efekt, Editör

Mitchell Ferm, görsel efekt, editör.

RV (2006), Tallulah (2016), (2004) Lost (2004), (2015) Stajyer (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 128,062

Trendeki Kız
2016 Dram Görsel Efekt 6.5 139,080
2016 Dram Görsel Efekt 6.7 13,590

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Görsel Efekt 5.7 16,204

Stajyer
2015 Komedi Görsel Efekt 7.1 181,892

Gece Takibi
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 90,534

Aşk Tarifi
2014 Komedi Görsel Efekt 7.3 65,798
2014 Dram 8.1 59

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 558,023

Koruyucu
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 93,423

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Görsel Efekt 6.9 91,026

Ajan Salt
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 270,127
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 37,560

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Editorial Department 8.1 210,079

Veronika Ölmek İstiyor
2009 Dram Editorial Department 6.5 10,235

Kontrol Limitleri
2009 Suç Editorial Department 6.3 17,091

Haberci
2009 Dram Editorial Department
7.1 31,820

Marley ve Ben
2008 Komedi Editorial Department 7.1 131,611

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Editorial Department 7.0 17,617

Rent: Broadway'den Canlı Çekim
2008 Dram Editorial Department    

Dönence
2008 Komedi Editorial Department 6.1 8,473

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 30,393

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 64,342

Dadım Aşık
2007 Komedi Görsel Efekt 6.2 52,384

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Görsel Efekt 5.7 41,245

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Çeşitli 6.1 256,021
2006 Macera Görsel Efekt 5.5 51,225
2005 Aksiyon Görsel Efekt    

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 80,395

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 77,338
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 438,603

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 185,040

Smokin
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 70,538

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Görsel Efekt 5.6 2,796
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 40,981

Şrek
2001 Animasyon Çeşitli 7.9 534,598
2001 Komedi Görsel Efekt 4.7 37,886

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 143,599
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 28,365
1996 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.4 134,099

Acil Servis
1994 Dram Editorial Department 7.7 44,856
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,267) Shameless (2,646) The First (2,633) Better Call Saul (2,232) Bodyguard (2,145) La Casa de Papel (1,533) The 100 (1,195) The Big Bang Theory (1,089) Take Two (1,077) Elementary (1,071)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018