Giriş Kayıt
Nicolas Fering

Nicolas Fering


Sanat Bölümü

Nicolas Fering, sanat bölümü.

2001 Uzay Kaçıkları (2000), Gri Baykuş (1999), 10.5: Apocalypse (2006), Séraphin: un homme et son péché (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 340,048
2015 Dram Sanat Bölümü 6.0 687
2006 Dram Sanat Bölümü 4.5 2,241
2005 Gerilim Sanat Bölümü 5.2 340
2003 Gerilim Sanat Bölümü 5.8 98,971
2002 Dram Sanat Bölümü 6.7 958
2002 Gizem Sanat Bölümü 6.3 666

Savaş Sanatı
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 27,170

2001 Uzay Kaçıkları
2000 Komedi Sanat Bölümü 3.4 10,595
2000 Suç Sanat Bölümü 6.1 939

Gri Baykuş
1999 Biyografi Sanat Bölümü 6.0 3,138
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,331) A Star Is Born (3,653) Suspiria (3,027) Ashes in the Snow (2,756) Keepers (2,118) First Man (1,589) Museo (1,098) Venom (1,077) Replicas (1,027) Der Hauptmann (1,014)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,495) Vikings (4,490) The Big Bang Theory (1,713) Black Mirror (1,397) Outlander (1,114) The Flash (1,008) The Blacklist (993) Peaky Blinders (973) La casa de papel (933) Friends (872)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019