Giriş Kayıt
Anne Ferignac

Anne Ferignac


Yapım Yöneticisi

Anne Ferignac, yapım yöneticisi.

Nefes (2014), Kurtların Kardeşliği (2001), Rus Bebekler (2005), Paris (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Nefes
2014 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 5,933

Pazar Babası
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 109
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 11,032

Rus Bebekler
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 18,237
2004 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 493

Kurtların Kardeşliği
2001 Macera Yapım Yöneticisi 7.1 57,847
1999 Biyografi Çeşitli 6.7 512
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019