Giriş Kayıt
Tod Fennell

Tod Fennell (34)


Oyuncu

Tod Fennell, 18 Ekim 1984 Montréal, Québec, Kanada doğumlu oyuncu.

(2008) Spiderwick Günceleri (2008), (1994) Tarayici (1994), (2015) Avril et le monde truqué (2015), (2013) JFK: The Smoking Gun (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1984
Doğum Yeri: Montréal, Québec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Tod Fennel | Todd Fennell
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 34 Animasyon Oyuncu 6.3 99
2018 Suç Oyuncu 7.4 1,976
2016 Aksiyon Çeşitli 7.5 1,200
2015 31 Animasyon Oyuncu 7.3 5,304
2013 29 Belgesel Oyuncu 7.3 581

Sıcak Kalpler
2013 29 Komedi Oyuncu 6.9 207,200
2013 29 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.7 1,209
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 12,914
2011 27 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 61

Wushu Savaşçısı
2010 26 Aksiyon Oyuncu 4.3 399
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 17,574

Spiderwick Günceleri
2008 24 Macera Oyuncu 6.6 80,497

Hattın Sonu
2007 23 Korku Oyuncu 6.0 4,307
2003 19 Biyografi Oyuncu 5.9 596
2003 19 Suç Oyuncu 6.4 6,030
1997 Dram Oyuncu 6.1 247
1995 Aile Oyuncu 7.8 10,348

Tarayici
1994 10 Komedi Oyuncu 6.1 9,613
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,056) American Gods (2,029) The Flash (1,679) Arrow (1,671) The Blacklist (1,526) The Passage (1,407) Vikings (1,314) Supernatural (916) Love, Death & Robots (914) The Big Bang Theory (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019