Giriş Kayıt
Roger Fenna

Roger Fenna


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Roger Fenna, kameraman, görüntü yönetmeni.

The Young Ones (1982), Bottom (1991), The Fast Show (2001), (1992) As Time Goes By (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Kameraman 8.2 3,530
1992 Komedi Kameraman 8.2 3,358
1991 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
8.2 10,650
1985 Dram Kameraman 4.9 6,873
1982 Komedi Kameraman 8.2 12,115
1964 Müzik Kameraman 6.9 663
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019