Giriş Kayıt
Maurice Fellous

Maurice Fellous (91)


Görüntü Yönetmeni

Maurice Fellous, 20 Ağustos 1923 Paris, Fransa doğumlu görüntü yönetmeni.

Haydut Şansı (1963), Les Barbouzes (1964), Le pacha (1968), Ne nous fâchons pas (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Maurice Fellous, 26 Nisan 2015 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1923
Ölüm Tarihi: 26 Nisan 2015
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 64 Korku Görüntü Yönetmeni 6.0 1,129
1980 57 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 33
1977 54 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 470
1975 52 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 289
1974 51 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.9 624
1973 50 Macera Görüntü Yönetmeni 6.0 346
1973 50 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 110
1973 50 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.6 271
1971 48 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 448
1971 48 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.2 315
1970 47 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 380
1968 45 Suç Görüntü Yönetmeni 6.8 1,030
1967 44 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 99
1966 43 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 1,005
1966 43 Suç Görüntü Yönetmeni 6.3 103
1965 42 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.6 340
1964 41 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.0 1,520
1964 41 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 417

Haydut Şansı
1963 40 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.9 4,823
1962 39 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 199
1962 39 Suç Görüntü Yönetmeni 7.5 621
1961 38 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 268

Balonla Seyahat
1960 37 Macera Görüntü Yönetmeni 6.5 120
1957 34 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.1 43
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019