Giriş Kayıt
JJ Feild

JJ Feild (41)


Oyuncu

John Joseph Feild, 01 Nisan 1978 Boulder, Colorado, ABD doğumlu oyuncu.

Austen Diyari (2013), Son Vampir (2009), Third Star (2010), Goal! III (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Joseph Feild
Doğum Tarihi: 01 Nisan 1978
Doğum Yeri: Boulder, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: J J Feild | J.J. Feild | JJ Field
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 41 Aksiyon Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu 7.3 1,503
2018 Dram Oyuncu 7.0 3,387
2018 40 Dram Oyuncu 6.8 350
2017 39 Biyografi Oyuncu 7.1 17,134
2016 Komedi Oyuncu 7.0 1,417
2014 36 Gerilim Oyuncu 6.4 239
2014 Macera Oyuncu 7.8 19,016
2014 36 Gerilim Oyuncu 5.8 3,834
2014 Dram Oyuncu 8.1 17,443

Austen Diyari
2013 35 Komedi Oyuncu 6.3 17,672

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 33 Aksiyon Oyuncu 6.9 644,746
2011 33 Dram Oyuncu 6.7 772

Son Savaşçı
2010 32 Aksiyon Oyuncu 6.4 73,405
2010 32 Suç Oyuncu 7.4 741
2010 32 Komedi Oyuncu 7.6 6,284

Son Vampir
2009 31 Aksiyon Oyuncu 5.3 13,928
2009 31 Dram Oyuncu 3.3 11,122
2008 30 Biyografi Oyuncu 6.5 1,462
2007 29 Macera Oyuncu 6.5 832

Manastırda Aşk
2007 29 Dram Oyuncu 7.3 12,283
2006 28 Suç Oyuncu 6.7 642
2006 28 Dram Oyuncu 6.2 802
2005 Dram Oyuncu 7.3 1,912
2005 27 Dram Oyuncu 6.6 182
2004 Dram Oyuncu 7.9 2,371
2003 25 Macera Oyuncu 6.8 1,032

Tehlikeli Saatler
2002 24 Dram Oyuncu 6.7 55,150
2001 Macera Oyuncu 6.9 3,223

Son Dilek
2001 23 Dram Oyuncu 7.0 5,372
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,428
1971 Dram Oyuncu 8.5 340
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019