Giriş Kayıt
Dale Fay

Dale Fay


Görsel Efekt

Dale Fay, görsel efekt.

Bir Varmış Bir Yokmuş (2011), Gerçek Sevgili (1985), 13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da (1989), Defying Gravity (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Görsel Efekt 7.8 197,406
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 9,420

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 50,706

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 146,750

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 460,606

İyi Evlat!
2003 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,819

Avalon'un Sisleri
2001 Dram Görsel Efekt 7.0 8,011

Yıldızların Kitabı
1999 Dram Görsel Efekt 7.1 542
1998 Komedi Görsel Efekt 5.4 8,151

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 Macera Görsel Efekt 4.6 29,159
1987 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 1,078

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Görsel Efekt 7.0 27,728
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,581) Into the Badlands (2,804) The Flash (2,055) American Gods (1,882) Supernatural (1,559) Arrow (1,541) Vikings (1,462) Star Trek: Discovery (1,266) This Is Us (1,165) The Big Bang Theory (1,016)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019