Giriş Kayıt
Anthony Faust

Anthony Faust


Sesler

Anthony Faust, sesler.

Dans Etmenin Sırrı (2000), North & South (2004), Hovarda (2004), Köpekleri Vurmak (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Sesler 8.4 9,919
2013 Aksiyon Sesler 4.4 1,091
2011 Komedi Sesler 8.2 2,265

Mabet
2010 Korku Sesler 5.6 12,442
2010 Komedi Sesler 5.8 864
2010 Dram Sesler 7.1 1,190
2010 Dram Sesler 6.6 177

Amerika Nasıl Amerika Oldu?
2010 Belgesel Sesler 7.3 1,304

Stephen Hawking ile Evrenin Sırları
2010 Belgesel Sesler 8.6 4,620
2009 Suç Sesler 4.4 294
2009 Dram Sesler 8.5 305
2008 Dram Sesler 8.4 242

Vahşi Okyanus
2008 Belgesel Sesler 6.6 225
2007 Suç Sesler 4.8 643

Aşkın Kitabı
2007 Biyografi Sesler 7.1 53,763
2007 Dram Sesler 7.4 11,665

İskoçya'nın Son Kralı
2006 Biyografi Sesler 7.7 163,706
2006 Biyografi Sesler 7.7 2,534
2006 Macera Sesler 5.3 1,099

İki Hafta
2006 Komedi Sesler 6.5 1,757
2006 Dram Sesler 5.7 54

Tetikçi
2006 Aksiyon Sesler 7.0 219,457

Uçan İskoç
2006 Dram Sesler 7.1 4,788
2006 Dram Sesler 5.6 310

Darwin ödülleri
2006 Macera Sesler 6.0 9,405

Arka Bahçe
2005 Dram Sesler 7.4 124,180

Müstehcen Çizmeler
2005 Komedi Sesler 7.1 16,738

Köpekleri Vurmak
2005 Dram Sesler 7.7 10,495

Babam Ve Ben
2005 Dram Sesler 7.2 1,531

Nehrin Kralı
2005 Dram Sesler 5.8 3,125
2005 Dram Sesler 6.8 855

Kanlı Teklif
2005 Suç Sesler 7.4 46,988
2005 Komedi Sesler 6.0 892
2005 Dram Sesler 7.9 258
2005 Komedi Sesler 8.4 2,305

Venedik Taciri
2004 Dram Sesler 7.1 32,742

Lavanta Kokulu Kadınlar
2004 Dram Sesler 7.0 9,800

Evet
2004 Dram Sesler 6.8 2,899

Sherlock Holmes Ve İpek Çorap Davası
2004 Suç Sesler 6.8 2,317
2004 Dram Sesler 7.0 828
2004 Dram Sesler 8.7 26,567

Hovarda
2004 Dram Sesler 6.4 33,381
2004 Komedi Sesler 8.3 9,833

Kutsanmış
2004 Dram Sesler 4.2 2,022
2004 Suç Sesler 8.2 20,449
2004 Komedi Sesler 8.0 13,013
2004 Komedi Sesler 7.6 432
2003 Dram Sesler 7.8 1,337
2003 Komedi Sesler 6.2 191

Boşluğa Dokunmak
2003 Belgesel Sesler 8.0 30,939

Kod 46
2003 Dram Sesler 6.2 19,254

24 Saat Parti İnsanları
2002 Biyografi Sesler 7.4 30,074
2001 Dram Sesler 7.4 10,078
2001 Belgesel Sesler 6.8 113
2001 Dram Sesler 6.3 334

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Sesler 7.7 112,750
2000 Komedi Sesler 7.4 1,313
2000 Gerilim Sesler 4.0 2,097
1999 Aksiyon Sesler 6.7 928
1998 Dram Sesler 6.1 5,987
1998 Dram Sesler 6.6 714

Terörist
1998 Suç Sesler 5.5 707
1998 Gerilim Sesler 6.8 1,888
1994 Belgesel Sesler 8.4 227
1990 Macera Sesler 8.2 1,205

Devrim
1985 Macera Sesler 5.3 5,830
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019