Giriş Kayıt
Fabienne Faudot-Bel

Fabienne Faudot-Bel


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Fabienne Faudot-Bel, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ajan 117 Kahire'de
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 16,221
1998 Suç Yapımcı 7.0 58

Eşlikçi Kız
1992 Dram 0 7.1 752
1989 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 484
1987 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 1,068

Yıldırım Aşkı
1983 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.4 1,358
1983 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 197
1980 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 198
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019