Giriş Kayıt
Fabienne Faudot-Bel

Fabienne Faudot-Bel


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Fabienne Faudot-Bel, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ajan 117 Kahire'de
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 15,922

Eşlikçi Kız
1992 Dram 0 7.1 746
1989 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 478
1987 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 1,054

Yıldırım Aşkı
1983 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.4 1,344
1983 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 192
1980 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 192
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018