Giriş Kayıt
Thomas Fatone

Thomas Fatone


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Thomas Fatone, yönetmen asistanı, yapımcı.

Begin Again (2013), Acı Bir Hayat Öyküsü (2009), Lanetli Kan (2013), Ah Salak Kardeşim (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom C. Fatone | Tom Fatone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 2,538
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 4,846
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 16,149
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.2 20,026
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 127,696
2013 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.0 976

Lanetli Kan
2013 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 96,424
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 5,270

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 33,576

Sessiz Ev
2011 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.3 20,661

Ah Salak Kardeşim
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 79,940

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Yönetmen Asistanı 4.9 23,717
2010 Yönetmen Asistanı 6.1 215

Uluma
2010 Animasyon Yönetmen Asistanı 6.8 12,016

Acı Bir Hayat Öyküsü
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 99,084
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 2,541
2009 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.6 3,182

Kazara Koca
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 21,789

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 42,758

Arıza Aile
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 5,112

Lise Ateşi
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 14,982
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 4.4 2,725
2007 Suç Yönetmen Asistanı 5.7 9,699
2007 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.9 11,253

Bira Ligi
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 7,398
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 6,950

Gizli İlişkiler
2005 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 4,412
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 4.5 115

Ölmeden Önce
2005 Suç Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.6 6,332

Van Gogh'un Gözleri
2005 Biyografi Yapımcı 6.5 116
2005 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 757
2004 Yönetmen Asistanı 4.4 281

Tahta Adam
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 30,182
2003 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.0 742

Rus İşi
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 4.3 292
2003 Suç Yönetmen Asistanı 7.2 3,960

11 Eylül
2002 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 5,200
2002 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 258
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019