Giriş Kayıt
Joëy Faré

Joëy Faré


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Joëy Faré, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Joey Fare | Joey Farée | Rosita Lapomme
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Belgesel Yapımcı 7.7 367
2014 Suç Yapımcı 6.3 40
2013 Komedi Yapımcı 5.3 441
2013 Biyografi Yapımcı 6.5 249
2012 Komedi Yapımcı 7.6 383
2011 Dram Yapımcı 5.5 15
2010 Dram Yapımcı 5.5 76

Güzel İnsan
2008 Dram Yapımcı 6.7 5,885
2005 Komedi Yapımcı 7.1 248
2005 Suç Yapımcı 7.2 48
2003 Dram Yapımcı 6.3 77
1993 Komedi Yapım Yöneticisi 4.8 294
1989 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 80
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019