Giriş Kayıt
Jean-Paul Farré

Jean-Paul Farré (71)


Oyuncu, Senarist

Jean-Paul Farré, 03 Mart 1948 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, senarist.

(2001) Kurtların Kardeşliği (2001), (1989) Trop belle pour toi (1989), (1975) Şölen Başlasın (1975), (1984) La femme publique (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mart 1948
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dışişleri
2013 65 Komedi Oyuncu 6.4 2,865
2007 59 Biyografi Oyuncu 4.8 117

Kurtların Kardeşliği
2001 53 Macera Oyuncu 7.1 58,004

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 51 Macera Oyuncu 5.9 35,689
1989 41 Komedi Oyuncu 6.7 2,257
1986 38 Komedi Oyuncu 4.6 27
1984 36 Dram Oyuncu 6.5 1,070
1975 27 Komedi Oyuncu 6.3 287

Şölen Başlasın
1975 27 Dram Oyuncu 7.1 1,189
1975 27 Komedi Oyuncu 5.8 105

5 Deli Harbe Gidiyor
1974 26 Macera Oyuncu
Senarist
5.5 499

Yıl 01
1973 25 Komedi Oyuncu 6.1 355
Dizi Altyazıları
True Detective (6,191) Vikings (3,284) Shameless (2,245) Gotham (2,229) Shooter (1,839) The Umbrella Academy (1,779) Inside No. 9 (1,527) Doom Patrol (1,433) Star Trek: Discovery (1,339) The Big Bang Theory (1,123)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019