Giriş Kayıt
Peggy Farrell

Peggy Farrell


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Peggy Farrell, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Fedai (1977), Gloria (1980), Genç Indiana Jones (1992), Holocaust (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peggy Farrel | Peggy Farrell Salten | Peggy Farrel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.4 23
2005 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.5 333

Melek Bebek
2002 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 244
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.6 5,770
1999 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.7 168
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 676
1995 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.1 3,769

İstasyon Cinayetleri
1994 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 3,056

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.3 6,479
1992 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 193
1991 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 2,322
1991 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.6 149
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.5 1,163

Puslu Güneş
1989 Macera Kostüm Tasarımcısı 4.7 914

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 2,747
1986 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 1,120
1985 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 12,407

Korkusuz
1985 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 3,494
1983 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 382

Bir Zamanlar
1981 Dram Kostüm Bölümü 7.3 7,756
1981 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 1,956
1980 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.1 7,176
1978 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.4 737
1978 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.1 4,048

Fedai
1977 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.4 7,978
1976 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 7,349
1976 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 1,729
1976 Dram Kostüm Bölümü 5.2 161

Köpeklerin Günü
1975 Suç Kostüm Bölümü 8.0 215,223
1975 Korku Kostüm Bölümü 6.9 14,401

Sert Kaya
1972 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 4,437
1971 Dram Kostüm Bölümü 6.2 204
1971 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 3,392
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019