Giriş Kayıt
Hugh Farr

Hugh Farr (66)


Oyuncu

Thomas Hubert Farr, 06 Aralık 1903 Llano, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Sons of the Pioneers (1942) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Hubert Farr
Doğum Tarihi: 06 Aralık 1903
Doğum Yeri: Llano, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Sons of the Pioneers | The Sons of the Pioneers
Takma İsmi: Foghorn
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 58 Animasyon Oyuncu 6.7 240

Aslanlar Diyarı
1950 47 Romantik Oyuncu 7.2 12,691
1948 45 Animasyon Oyuncu 6.5 4,043
1946 43 Western Oyuncu 6.6 416
1945 42 Aksiyon Oyuncu 6.4 39
1940 37 Romantik Oyuncu 7.6 8
1940 37 Western Oyuncu 6.5 15
1939 36 Gizem Oyuncu    
1938 35 Western Oyuncu 6.8 33
1937 34 Aksiyon Oyuncu 5.3 99
1936 33 Müzikal Oyuncu 6.4 272
1936 33 Aksiyon Oyuncu 6.1 90
1936 33 Aksiyon Oyuncu 6.1 98
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019