Giriş Kayıt
Kurt Farquhar

Kurt Farquhar


Müzisyen, Müzisyen

Kurt Farquhar, müzisyen, müzisyen.

The King Of Queens 2 (1998), Black Lightning (2018), Stitchers (2015), Sister, Sister (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kurt W. Farquhar
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Müzik 5.1 512
2022 Animasyon Müzik    
2022 Biyografi Müzik    
2021 Komedi Müzik 6.8 485
2021 Biyografi Müzik    
2020 Komedi Müzik 5.3 614
2020 Dram Müzik 6.0 30
2019 Dram Müzik 5.6 744
2019 Dram Müzik 6.4 548
2018 Biyografi Müzik 7.1 591
2018 Romantik Müzik 5.7 148
2018 Komedi Müzik 6.5 7,803
2018 Dram Müzik 6.1 466
2018 Aksiyon Müzik 6.1 25,755
2017 Dram Müzik 6.5 642
2016 Dram Müzik 7.4 777
2016 Komedi Müzik 4.9 4,165
2016 Komedi Müzik
Müzik
4.6 212
2015 Komedi Müzik 7.1 19
2015 Suç Müzik 6.8 12,992
2013 Dram Müzik 7.6 4,062
2013 Komedi Müzik 7.7 4,306
2011 Komedi Müzik 5.7 1,449

96 Dakika
2011 Dram Müzik 5.7 3,338
2011 Belgesel Müzik 7.6 542
2011 Komedi Müzik 6.1 2,103
2010 Reality-TV Müzik 8.7 27
2010 Dram Müzik 6.5 1,697

Asla Vazgeçme
2009 Dram Müzik 6.0 3,048
2007 Dram Müzik 5.3 651
2006 Komedi Müzik
Müzik
6.8 4,536
2004 Komedi Müzik 6.9 2,440
2003 Komedi Müzik 5.8 1,558
2001 Komedi Müzik 7.1 2,368
2001 Kısa Metraj Müzik 7.4 29
2000 Komedi Müzik 7.3 4,637

The King Of Queens 2
1998 Komedi Müzik 7.4 82,973
1996 Komedi Müzik
Müzik
5.8 3,833
1995 Komedi Müzik 7.0 1,793
1994 Komedi Müzik
Müzik
6.3 12,880
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022