Giriş Kayıt
Geraldine Farnum

Geraldine Farnum


Oyuncu

Geraldine Farnum, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1950 Western Oyuncu 6.3 474
1947 Romantik Oyuncu 7.0 4,467
1945 Komedi Oyuncu 6.1 1,071
1945 Aksiyon Oyuncu 6.5 35
1945 Komedi Oyuncu 6.1 142
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018