Giriş Kayıt
Geraldine Farnum

Geraldine Farnum


Oyuncu

Geraldine Farnum, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1951 Oyuncu 5.8 187
1950 Western Oyuncu 6.3 478
1947 Romantik Oyuncu 7.0 4,506
1945 Komedi Oyuncu 6.1 1,096
1945 Aksiyon Oyuncu 6.5 35
1945 Komedi Oyuncu 6.1 143
Film Altyazıları
Venom (3,819) A Simple Favor (3,237) Roma (2,822) First Man (2,407) The House with a Clock in Its Walls (1,916) Between Worlds (1,483) Lukas (1,407) The Predator (1,226) Sky Hunter (975) Mowgli (943)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,468) Arrow (3,345) Supernatural (2,755) The Flash (2,332) Supergirl (1,752) Counterpart (1,221) La Casa de Papel (1,080) Friends (878) The Big Bang Theory (828) Doctor Who (754)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018