Giriş Kayıt
Simone Farber

Simone Farber


Yönetmen Asistanı

Simone Farber, yönetmen asistanı.

Çarpışma (2004), Kayıp Otoban (1997), Artık Çocuk Değiller (1991), Elveda Las Vegas (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 337

Gece Vurgunu
2014 Suç Yönetmen Asistanı 7.9 380,021
2013 Aile Yönetmen Asistanı 4.5 929
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 31,884
2009 Macera Yönetmen Asistanı    
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 2,068
2007 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 2,031

Dingin Savaşçı
2006 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 23,800

Suç Mahallesi
2006 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 5,582
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 728

Çarpışma
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 392,158
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 396

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 147,362

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 72,876

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 133,821
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 502

Saatli Bomba
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.5 5,862

Lanetli Tepe
1999 Korku Yönetmen Asistanı 5.6 49,077

Straight Hikayesi
1999 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.0 72,174
1998 Macera Yönetmen Asistanı    
1998 Macera Yönetmen Asistanı 4.2 378

Kayıp Otoban
1997 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 113,770
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 8,280
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 43,305

Elveda Las Vegas
1995 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 103,353
1995 Dram Yönetmen Asistanı    

Acil Servis
1994 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 44,856
1994 Dram Yönetmen Asistanı 4.8 557

Sadece Justice
1993 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 10,545
1993 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 45,147
1992 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 5,536

Mambo Kralları
1992 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 4,264

Artık Çocuk Değiller
1991 Suç Yönetmen Asistanı 7.8 107,699

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 26,506
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018