Giriş Kayıt
Jim Faraci

Jim Faraci


Sesler, Müzisyen

Jim Faraci, sesler, müzisyen.

Jeff Dunham: Spark of Insanity (2007), Jeff Dunham: Arguing with Myself (2006), Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy (2007), Jeff Dunham's Very Special Christmas Special (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 7.3 189
2013 Komedi Sesler 6.9 434
2013 Komedi Sesler 7.3 1,024
2012 Komedi Sesler 7.2 1,015
2011 Komedi Sesler 7.1 123
2009 Komedi Sesler 8.1 1,915
2009 Komedi Sesler 5.8 28
2008 Komedi Sesler 7.6 2,542
2007 Komedi Sesler 8.1 3,700
2007 Belgesel Sesler 8.0 2,783
2006 Komedi Sesler 8.1 3,419
2005 Game-Show Sesler 7.2 1,609
1998 Suç Müzik 4.1 515
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018