Giriş Kayıt
Jim Faraci

Jim Faraci


Sesler, Müzisyen

Jim Faraci, sesler, müzisyen.

Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy (2007), Jeff Dunham's Very Special Christmas Special (2008), Gabriel Iglesias: I'm Not Fat... I'm Fluffy (2009), Iron Chef America: The Series (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 7.5 30
2013 Komedi Sesler    
2013 Komedi Sesler    
2012 Komedi Sesler    
2011 Komedi Sesler    
2009 Komedi Sesler 8.1 1,746
2009 Komedi Sesler    
2008 Komedi Sesler 7.7 1,926
2007 Komedi Sesler    
2007 Belgesel Sesler 8.1 1,965
2006 Komedi Sesler    
2005 Game-Show Sesler 7.2 1,571
1998 Suç Müzik 4.1 488
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,394) Shameless (2,113) Fear the Walking Dead (1,754) Suits (1,591) Castle Rock (1,474) Bodyguard (1,347) La Casa de Papel (1,306) Mayans M.C. (1,126) The 100 (1,094) The Sinner (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018